Opstelling |       Inloggen   

Stormvogels Nieuwsarchief

Belangrijke mededelingen voor jeugd Stormvogels'28 / HRC'27

Beste jeugdleden, ouders, leiders en trainers, 


Begin juli zijn de indelingen van de jeugdteams voor komend seizoen bekend gemaakt. Aanvullend volgt hieronder een aantal belangrijke mededelingen en oproepen om ook komend seizoen samen tot een succes te maken:


1. Nog niet ingevulde leiders- en trainersposities 

2. Vacature kantinebezetting Afferden zaterdag bij thuiswedstrijden 

3. Nieuwe leden aangemeld na bekendmaking teamindelingen 

4. Wijzigingen in wedstrijdlocaties en aanvangstijden thuiswedstrijden 

5. Aanspreekpunten en coördinatoren per leeftijdsgroep komend seizoen 1. Nog niet ingevulde leiders- en trainersposities jeugdteams 

Gelukkig zijn voor de meeste teams ook voor komend seizoen weer enthousiaste leiders en trainers bereid gevonden! Dat geldt helaas nog niet voor alle teams. Voor JO10-1 is de training voor de maandagavond ingevuld. Voor de leiding op de zaterdagen en training op woensdagen zijn we nog op zoek naar een enthousiaste leider en trainer. Ook voor de JO15-1 en 2 zijn nog niet alle leiders-trainersposities definitief ingevuld. 

Mocht je interesse hebben om deze teams te leiden en/of trainen of iemand kennen die dat wellicht zou willen, neem dan s.v.p. contact op met de betreffende coördinator voor deze leeftijdsgroep! Zelf voetbalervaring hebben is zeker geen must. Je kunt als je wilt via de vereniging ingeschreven worden voor een korte trainerscursus en een ervaren jeugdtrainer binnen de vereniging kan je wegwijs maken in o.a. trainingsstof en voorzieningen. 


2. Vacature kantinebezetting Afferden zaterdag bij thuiswedstrijden 

Op zoek naar een bijbaantje? We zijn dringend op zoek naar 1 of liefst 2 mensen die (tegen vergoeding) de kantine in Afferden willen bezetten op de zaterdagen dat de jeugdteams thuis spelen. Dat zal gaan om zo’n 10 zaterdagen tot half december. Het mogen kinderen (of volwassenen) zijn die op zoek zijn naar een bijbaantje, maar uiteraard ook familieleden of kennissen van jeugdleden die de vereniging een warm hart toedragen en op deze manier onze leden, ouders, supporters en tegenstanders een hartelijk welkom willen geven! 

Interesse? Neem dan s.v.p. contact op met Ron Cuijpers op 06-48342572.

 

3. Nieuwe leden aangemeld na bekendmaking teamindelingen 

Na de communicatie van de teamindelingen begin juli, hebben zich nog 11 nieuwe leden aangemeld. Van harte welkom allemaal alvast bij onze mooie vereniging!! 

Alma Diab, Fahr Diab, Emma Jansen, Maud Janssen, 

Gena Diab, Tala Diab, Wes van Doorn, Adam Diab, 

Finn Thomassen, Bas Willems, Elise Graafland 

Jullie zullen voor aanvang van het seizoen benaderd worden door de leiders van de teams waar jullie ingedeeld worden en zij zullen jullie op de eerste trainingen uiteraard zo goed mogelijk opvangen en wegwijs maken. Veel voetbalplezier gewenst alvast! 

Ouders van jeugdleden kunnen wedstrijdkleding bestellen bij Floris Korver via 06-57334338. De kosten bedragen: kousen € 6,50, broekje € 15,00, trainingspak € 32,50. 


4. Wedstrijdlocaties en aanvangstijden thuiswedstrijden 

Afgelopen seizoenen hebben we een verdeling gehanteerd waarbij de JO8 en JO9 in Afferden trainden en de thuiswedstrijden speelden, de JO10 en JO11 in Siebengewald, de JO12 en JO13 in Afferden enzovoort. Dit uitgangspunt hebben we heroverwogen en we zijn tot een nieuwe opzet gekomen. 

Waarom? De indeling betekende dat kinderen van dezelfde leeftijdsgroepen (bijvoorbeeld JO9 en JO10 of JO11 en JO12) elkaar maar weinig zagen bij de vereniging. Met de nieuwe opzet kunnen jeugdleden meer met elkaar in verbinding zijn. Het is nu beter mogelijk om bij elkaar wedstrijden te bekijken en aan te moedigen en na de wedstrijden gezellig samen in de 

kantine nog wat te drinken en een potje tafelvoetbal of wat anders te spelen. Ouders, leiders en trainers kunnen elkaar zo ook vaker treffen en als teams elkaar uithelpen bij eventuele spelerstekorten wordt ook vergemakkelijkt. De nieuwe indeling:


Team 

Thuiswedstrijden eerste seizoenshelft 

Thuiswedstrijden tweede seizoenshelft 

Aanvangstijd thuiswedstrijd 

JO7 

Afferden 

Siebengewald 

09.00 uur 

JO8 

Afferden 

Siebengewald 

09.00 uur 

JO10-1 

Afferden 

Siebengewald 

10.30 uur 

JO11-1 

Afferden 

Siebengewald 

10.30 uur 

JO12-1 

Afferden 

Siebengewald 

12.30 uur 

JO13-1 

Afferden 

Siebengewald 

13.00 uur 

JO15-1 

Siebengewald 

Afferden 

13.00 uur 

JO15-2 

Siebengewald 

Afferden 

13.00 uur 


De aanvangstijden zijn zo gekozen om ook qua kleedkamers en veldgebruik deze opzet mogelijk te maken. Helaas is het vanwege het aantal velden en kleedkamers niet mogelijk alle teams op dezelfde locatie te laten spelen. Wel is de KNVB verzocht de JO15-teams op dezelfde dagen thuis en uit te laten voetballen. 

Let op: Bovenstaande geldt alleen voor de wedstrijden, niet voor de trainingen. Dat is qua trainingsmaterialen en kleedlokalen praktisch niet in te richten. Voor de trainingen blijft dezelfde verdeling gelden als afgelopen seizoenen. Dat wil zeggen: JO7, JO8 en JO9 in Afferden, JO10 en JO11 in Siebengewald, JO12 en JO13 in Afferden, JO15 in Siebengewald. 


5. Coördinatoren per leeftijdsgroep komend seizoen 

Eerste aanspreekpunt voor de leden en ouders zijn de leiders per team. De leiders en trainers van de verschillende teams komen op de site te staan. Voor onderwerpen als lidmaatschappen, voorzieningen en materialen, teamindelingen, organisatie van activiteiten etc. staat er per leeftijdsgroep een coördinator opgesteld als aanspreekpunt voor de leiders en trainers. 

JO7 en JO8: Maaike Jans (06-16318997) 

JO10 en JO11: Charles Straaten (0049 - 1622408764) 

JO12 en JO13: Stan Giepmans (06-27422569) 

JO15: Ron Cuijpers (06-48342572) 


Het jeugdbestuur bestaat uit: Joan Drissen, Henk Litjens, Ron Cuijpers, Charles Straaten, Stan Giepmans. 

Wedstrijdsecretariaat Siebengewald: Evelien Peters. Wedstrijdsecretariaat Afferden: Dominique Jacobs. 


We hopen op positieve reacties op bovenstaande om er komend seizoen weer een sportief en succesvol seizoen van te maken voor onze jeugdleden! Dat kan alleen met ieders inzet en betrokkenheid en die wordt dan ook enorm gewaardeerd. Mocht je interesse hebben om een rol te vervullen in de organisatie van activiteiten, sponsoring, bestuur, training en leiding etc. we horen het natuurlijk altijd graag! Een vereniging kan uiteraard alleen maar bestaan voor, door en met de leden… 


Jeugdbestuur en -coördinatoren Stormvogels’28/HRC’27 


 Lees meer  

Seniorenteams starten voorbereiding seizoen 2019-2020

Op zondag 11 augustus starten onze senioren hun voorbereiding op het nieuwe seizoen met de eerste training. Deze ochtend zullen alle teams om 11u trainen, gevolgd door een gezamenlijke lunch. Hierna volgen de reguliere trainingen en zullen door het eerste en tweede elftal enkele oefenwedstrijden worden gespeeld. Deze oefen- en ook de bekerwedstrijden van Stormvogels 1,2 en 3 zijn op onze site te vinden onder de teampagina's. Zodra de teamindeling definitief is zal deze ook op de betreffende pagina's worden getoond.

Verdere informatie over programma en indelingen voor onze jeugdteams zal binnenkort bekend worden gemaakt.

 Lees meer  

Einde seizoen 2018-2019 en zomerstop

Nadat alle jeugdteams van Stormvogels’28/HRC’27 al aan hun welverdiende zomerstop waren begonnen was het donderdag 14 juni tijd voor de laatste trainingsavond voor onze seniorenteams. Na een onderling mixtoernooi werd in onze kantine bekend gemaakt welke drie spelers zich de topscoorders van dit seizoen mogen noemen: 1 Niels de Bruin, 2 Erik Swijghuizen en 3 Roy Mans. Verder bleken er dit jaar niet een maar twee beste seniorenteams te zijn, namelijk Stormvogels 1 en 3 die beiden op de tweede plaats in de competitie eindigen. Zij gingen er met een leuke bonus voor het team mee vandoor.  

Hierna werd afscheid genomen van de spelers/trainers die bij hun team stoppen. Bij Stormvogels 1 was dit Thijn Fransman, die volgend seizoen terugkeert naar Astrantia. Als bedankje voor een mooi seizoen waarin hij topscoorder was van het elftal kreeg hij een ingelijste elftalfoto als aandenken. Bij Stormvogels 2 waren het William Aengenend en Nieky Artz die afscheid namen. William zal niet meer standaard alle trainingen begeleiden, maar we zijn blijk dat hij beschikbaar blijft voor de gevallen waarin het nodig mocht zijn. Dit alles ook naast zijn activiteiten als scheidsrechter. Nieky zal na vele jaren met vele doelpunten en wedstrijden volgend seizoen uit gaan komen voor het derde elftal. Ook William en Nieky ontvingen een mooie foto als aandenken.  

De avond werd afgesloten met het laatste kantintoernooi van het seizoen: Beerpong. Na alle spannende wedstrijden (en veel bier) tussen meer dan 20 deelnemers wisten Glen en Jules zich tot de echte winnaars te kronen. Naast de Beerpong titel waren de laatste punten voor het jaarklassement te winnen. Bij 5 van de 5 toernooien was de grote winnaar van het jaarklassement bekend: Nieky Artz! Hij eindige met 11 punten op de eerste plaats, net voor nummer twee Bart Seegers met 9 punten. Gijs Creemers maakte het podium compleet op plek 3.  

Hiermee zit het seizoen er voor onze senioren op. We kunnen terugkijken op een mooi jaar, dat vorig jaar na de zomer begon met het grote jubileumweekend. Alle drie de standaard seniorenteams speelden een prima seizoen. Het eerste elftal streed na een goed voorjaar mee om promotie maar kwam helaas net te kort. Stormvogels 2 eindigde over het gehele jaar keurig in de middenmoot. Stormvogels 3 had in het slotweekend van de competitie zelfs nog een kleine kans op het kampioenschap, uiteindelijk werd het een mooie 2eplek. Verder zijn we blij dat we dit jaar weer een doorstaart hebben kunnen maken met een eigen Stormvogels’28 damesteam, dat in het voorjaar op vrijdagavonden steeds leuke 7 tegen 7 mini-competities speelde met overige damesteams uit de regio. Last but not least onze eigen Veteranen. Ondanks dat ze geen officiele wedstrijden speelden wisten ze iedere zaterdagavond schitterend voetbal op onze mat te leggen en de lijn naderhand in de kantine feilloos door te trekken. 

Het sportpark gaat nu dicht zodat de jaarlijkse onderhoud werkzaamheden worden verricht. We wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en hopen alle leden, vrijwilligers en supporters na de zomerstop weer op ons sportpark te ontvangen voor nieuw seizoen! 

 Lees meer  

Stormvogels'28 door na 2e ronde in nacompetitie!

Update 2 juni: Stormvogels'28 wint na 120 spannende minuten in een mooie en zware wedstrijd thuis met 3-2 van Festilent en gaat daarmee door naar de tweede ronde in de nacompetitie! Hierin staat wederom een thuiswedstrijd op het programma, tegenstander is GFC dat in de eerste ronde op overtuigende wijze 3e klasser Constantia uit Wanroij met 6-1 versloeg. In de competitie in 4G kwamen Stormvogels'28 en GFC elkaar al tegen, beide ontmoetingen eindigden in een gelijkspel. Het belooft dan ook een spannende middag te worden op Pinkstermaandag aanstaande. Kom naar ons sportpark en steun onze mannen van trainer Jeroen Tax in de strijd om promotie naar de 3e klasse!
---------
Tijdens de laatste speelronde in de competitie bekroonde Stormvogels'28 1 in een rechtstreeks duel met Heijen een zeer goed voorjaar met een mooie prijs: Winst van de 3e periode! Dit betekent dat onze mannen van trainer Jeroen Tax zich op gaan maken voor nacompetitie om promotie naar de 3e klasse. Deze nacompetitie bestaat uit (maximaal) drie rondes, te beginnen a.s. zondag 2 juni met een thuiswedstrijd tegen Festilent. Deze ploeg uit Zeeland zorgde er vorig jaar in de nacompetitie voor dat Stormvogels'28 uit de 3e klasse degradeerde.
Bij een eventuele overwinning gaat Stormvogels'28 door naar de tweede ronde en volgt er op 10 juni opnieuw een thuiswedstrijd tegen de winnaar van GFC - Constantia. Indien de derde en laatste ronde wordt bereikt volgt een wedstrijd op neutraal terrein tegen Estria/Meterik/MULO/SES.

Schema nacompetitie promotie naar 3e klasse:

Ronde 1: Zondag 2 juni, 14.30u
Stormvogels'28 - Festilent

Ronde 2: Maandag 10 juni (Pinksteren), 14.30u
Stormvogels'28/Festilent - GFC/Constantia

Ronde 3: Zondag 16 juni, 14.30u
Neutraal terrein: Stormvogels'28/Festilent/GFC/Constantia - Estria/Meterik/MULO/SES

De winnaar van ronde 3 speelt volgend jaar in de 3e klasse.

 Lees meer  

Laatste trainingsavond senioren donderdag 13 juni

Op donderdag 13 juni is de laatste trainingsavond van dit seizoen voor onze senioren. We nodigen dan ook alle spelers, leden, trainers, leiders en vrijwilligers uit in onze kantine om het seizoen op gezellige wijze af te sluiten in onze kantine. Tijdens deze avond zullen tevens de clubtopscoorders en het hoogst geëindigde seniorenteam worden gehuldigd. Vanaf 21u is het dan tijd voor het laatste kantinetoernooi van dit seizoen: De Stormvogels Beerpong Kampioenschappen. Welk tweetal pakt de titel, en wie kroont zich na het toernooi tot grote winnaar van het jaarklassement!? Tot donderdag 13 juni!
 Lees meer  

Laatste thuiswedstrijd 1e elftal a.s. zondag - BBQ vanaf 13u

Aanstaande zondag speelt ons eerste elftal haar laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen. Graag nodigen we al onze spelers, leiders, supporters en vrijwilligers uit om deze middag het seizoen op gezellige wijze samen af te sluiten op ons sportpark. Vanaf 13u zal er een BBQ zijn.

Tot zondag!

 Lees meer  

Samenwerking jeugd Montagnards – Stormvogels’28/HRC’27

Voor een optimaal voetbalklimaat  voor alle jeugdleden van de drie verenigingen is een samenwerking tussen alle de drie jeugdafdelingen meer dan wenselijk. Dit wordt door alle drie de verenigingen onderschreven. Hieronder de stand van zaken over de samenwerking. 

De afgelopen maanden hebben de verenigingen Montagnards, HRC’27 en Stormvogels’28 samen met de gemeente Bergen en de KNVB onderzocht of en welke mogelijkheden er zijn om met name met de oudere jeugdteams te gaan samenwerken. De infoavond van 18 februari, de onderling gespeelde wedstrijd en de bijeenkomst van 15 april, hebben voornamelijk  positieve reacties opgeleverd.Zowel spelers en ouders , trainers en leiders van de teams zijn betrokken geweest bij overleg en voorbereidingen en hebben de nodige input geleverd.De conclusie is dat er is  voldoende draagkracht is om komend seizoen van start te gaan met de samenwerking. Een werkgroep zal het samenwerkingsplan verder uitwerken en ter goedkeuring aan de drie hoofdbesturen voorleggen. De intentie is uitgesproken om komend seizoen uit te komen met één gezamenlijk JO-19 team en twee gezamenlijke JO-17 teams. De volgende stap is te komen tot een goede teamindeling en op welke locatie de teams gaan trainen en spelen. Naar geschikte trainers/coaches wordt op dit moment gezocht.Tot zover de stand van zaken over de samenwerking. 

Als er meer informatie bekend is zal er weer een update worden verstuurd.Vragen en/of opmerkingen over bovenstaande informatie kunnen via de mail gestuurd worden naar Peter van de Venn ( pvandevenn@gmail.com ) of Joan Drissen ( etdrissen@home.nl )

 Lees meer  

Geslaagde Dart Kampioenschappen bij Stormvogels'28

Afgelopen donderdag werd het vierde kantinetoernooi van het seizoen georganiseerd: De Stormvogels'28 Darts Masters. Een mooi deelnemersveld met 16 tweetallen ging de strijd met elkaar aan in vier verschillende poules. In de knock-out fase waren het uiteindelijk Dinesh & Emiel en Bart & Nieky die zich wisten te plaatsen voor de finale. Daarin waren Dinesh & Emiel de sterkste en zij kroonden zich zo tot de grote winnaars. De top 4 werd verder compleet gemaakt door Jens & Patrick en Daan & Glen. Het laatste puntje voor het jaarklassement (plek 5) was voor Ton & Andries, dit dankzij de hoogste finish van de avond: 107. Check snel onze speciale pagina voor de nieuwe totaalstand. Tijdens de laatste trainingsavond (datum volgt nog) zal het laatste kantinetoernooi plaatsvinden: Beerpong. Op die avond zal ook de winnaar van het jaarklassement bekend worden gemaakt.
 Lees meer  

Stormvogels'28 dartkampioenschappen op donderdag 25 april

Op donderdag 25 april organiseren we het vierde kantinetoernooi van dit seizoen: De Stormvogels'28 Dartkampioenschappen! Vanaf 21u zullen tweetallen op verschillende dartborden in onze kantine de strijd aan gaan om de felbegeerde titel. Graag vooraf aanmelden via de inschrijflijst in onze kantine. Check ook de speciale pagina op deze site voor de tussenstand in het jaarklassement.
 Lees meer  

Jaarvergadering maandag 15 april 2019

Aan alle leden van voetbalvereniging Stormvogels ’28,

Op maandag 15 aprilzal de jaarvergadering plaatsvinden in de kantine van ons sportpark ’t Eindpunt. Deze vergadering zal om 20.00 uur beginnen en wij hopen u als lid van onze vereniging te mogen begroeten. 
De agenda van deze vergadering ziet er als volgt uit: 

1.             Opening van de vergadering door de voorzitter
2.             Verslag notulen 2018
3.             Jaarverslag secretaris
4.             Jaarverslag penningmeester
5.             Verslag kascontrolecommissie
6.             Stand van zaken jeugd
7.             Verkiezing bestuursleden:Aftredend en herkiesbaar: Andries Arts, Peter Beumers
8.             Wat verder ter tafel komt
9.             Rondvraag
10.           Sluiting    

Wilt u ook uw mening geven omtrent de belangen van onze vereniging, kom dan naar de jaarvergadering. 

Met vriendelijke groeten, 
Bestuur Stormvogels ‘28

 Lees meer  

Maak dit voorjaar kennis met jeugdvoetbal!

Aan alle kids uit Afferden en Siebengewald en omgeving,  

Met de lentezon in aantocht, vangt ook het laatste deel van de voetbalcompetities weer aan. Tot eind mei trainen en voetballen onze enthousiaste jeugdteams weer op de Afferdse en Siebengewaldse velden. Ben jij voetballiefhebber en lijkt het je leuk om te ontdekken of voetbal in teamverband wat voor je is? Laat dan pap of mam snel bellen naar één van de telefoonnummers hieronder!  

Je mag in april en mei geheel vrijblijvend mee trainen om een beeld te vormen van wat het voetballen bij onze vereniging in houdt. Na deze periode kun je dan beslissen of je lid wilt worden. Dit seizoen nog lid worden kan natuurlijk ook! Je kunt dan ook al deelnemen aan de leuke activiteiten in juni waarmee het seizoen afgesloten wordt.  

Lijkt het je wat? Voor kids tot 8 jaar kan contact opgenomen worden met Maaike Jans en voor kids vanaf 8 jaar met Harm Berben. Zij zijn trainer, leider en jeugdcoördinator van verschillende leeftijdsgroepen en maken je graag wegwijs! 

Maaike Jans | Telefoon: 06 – 16 31 89 97 | Mail: de_kruimel@hotmail.com  
Harm Berben | Telefoon: 06 – 28 95 22 23 | Mail: harmberben@hotmail.com 

 Lees meer  

Geslaagd carnavals dobbeltoernooi bij Stormvogels'28

Donderdags voor de carnaval vond het derde kantinetoernooi van dit seizoen plaats: Carnavalsdobbelen! De avond werd afgetrapt met een polonaise met voorop Prins Peter I en enkele raadsleden, gevolgd door de Stormvogels deelnemers van het dobbeltoernooi. Nadat Stormvogels prins Roy was afgetreden verdeelden de deelnemers zich over meerdere tafels om het bekende 21 dobbelen te spelen. Vele rondjes, polonaises en bier later bleek Jos de grote 'winnaar' en kroonde hij zich tot de nieuwe Prins van de Stormvogels! 

De volledige uitslag en nieuwe totaalstand zijn binnenkort terug te vinden op de speciale pagina op onze site.
Het volgende kantinetoernooi is het jaarlijkse Darten op donderdag 4 April aanstaande.

 Lees meer  

Jeugdteams in de Maasduinen gaan eerste kennismakingduels spelen!

A.s. Maandag 11 maart vanaf 19.00 uur zal er in Siebengewald op sportpark het Eindpunt twee keer afgetrapt gaan worden tussen twee teams bestaande uit spelers en speelsters uit de kerkdorpen Siebengewald, Afferden en Bergen tegen de O17-1 en de O17-2 van Achates in de leeftijdscategorie O17. 
Deze wedstrijden komen voort uit langdurig overleg tussen de drie voetbalverenigingen. Nadat de jeugd geïnformeerd is over deze mogelijke samenwerking is afgesproken dat ze om elkaar beter te leren kennen alvast een oefenpotje tegen buurman vv Achates gaan spelen. Doelstelling van de verenigingen is om vanaf volgend jaar de O17 samen te gaan laten smelten met behoud van lidmaatschap bij de ‘eigen’ vereniging.
Voornaamste reden hiervoor is het steeds verder teruglopende ledenaantal in deze leeftijdscategorie waardoor het voor de verenigingen steeds moeilijker wordt om een team samen te kunnen stellen. 

Tijdens deze avond zal een vertegenwoordiging aanwezig zijn van alle verenigingen om mogelijke vragen te beantwoorden. 

Komt allen kijken, moedig deze pioniers aan en laten we samen zorgen dat ook in de komende jaren de jeugd de mogelijkheid krijgt om op hun eigen niveau en in de juiste leeftijdscategorie te kunnen genieten van onze prachtige sport!

Maandag 11 maart 19.00 uur sportpark het Eindpunt in Siebengewald

 Lees meer  

In Memoriam: Teun Janssen

Op 23 februari bereikte ons het droevige bericht dat Teun Janssen op 68- jarige leeftijd overleden is. Teun is ruim 10 jaar wedstrijdsecretaris geweest van Stormvogels’28 en mistte vrijwel geen enkele bestuursvergadering. Hij was ook een trouw supporter van het eerste elftal en ook hier liet hij zelden verstek gaan. Met zijn kenmerkende aanstekelijke schaterende lach kon iedereen zijn aanwezigheid horen. Teun was ook verschillende jaren als voetballer actief. Hij speelde enkele seizoenen in het eerste elftal als rechtsbuiten. Daarna heeft hij nog vele seizoenen in de lagere teams gespeeld. 

Wij zijn Teun zeer dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend! We wensen de familie veel sterkte toe met dit verlies.

Bestuur Stormvogels’28

 Lees meer  

Stormvogels'28 jubilarissen naar interland Nederland - Noord-Ierland in De Kuip

Afgelopen jaar tijdens ons 90-jarig jubileumweekend zijn alle clubjubilarissen die al meer dan 40 jaar lid zijn van Stormvogels'28 in het zonnetje gezet tijdens de huldiging op de vrijdagavond. Naast een echt clubspeldje hebben zijn een uitnodiging ontvangen voor een interlandwedstrijd van het Nederlands elftal. Deze is inmiddels gepland: De EK kwalificatiewedstrijd Nederland - Noord-Ierland op donderdag 10 oktober 2019 in de Kuip in Rotterdam. Meer info over het speciale middag- en avondprogramma zullen de jubilarissen binnenkort persoonlijk ontvangen.
 Lees meer  

Carnavals dobbeltoernooi met Prins Peter 1 op donderdag 28 februari!

Donderdags voor de carnaval (28 februari) staat het derde kantine toernooi van dit seizoen op het programma: Carnavalsdobbelen! Inmiddels al enkele jaren een echte traditie binnen Stormvogels'28, met een echte carnavalssfeer en volop gezelligheid. Dit jaar met 'onze' eigen Prins Peter 1! Tijdens dit toernooi wordt het bekende 21 dobbelspel gespeeld in kleine groepjes verdeeld over meerdere tafels. Na iedere ronde (en daarmee ook een rondje bier) wordt er gerouleerd en trekken de verliezers een nieuw carnavals kledingstuk aan. Aan het einde van de avond zal duidelijk worden wie de grote 'winnaar' (verliezer) is, en daarmee de opvolger wordt van Roy Mans als Prins van de Stormvogels! Vooraf aanmelden niet nodig, ook niet-leden zijn van harte welkom!
 Lees meer  

Stormvogels'28 kijkt uit naar carnaval met Prins Peter I en Prinses Rianne!

Afgelopen zondag was de grote receptie van Prins Peter I en Prinses Rianne van CV de Bessembienders. In een bomvolle MFC de Klaproos was het de hele dag groot feest en waren vele afgevaardigden vanuit onze vereniging aanwezig om Peter en Rianne te feliciteren. Peter is al sinds jonge leeftijd lid van Stormvogels'28, kwam o.a. jarenlang uit voor het 1e elftal en is op dit moment actief als bestuurslid. Ook Rianne is vele jaren lid geweest van onze vereniging, eerst in de jeugd en later bij ons Dameselftal. 
Wij zijn trots om wederom een prinsenpaar binnen onze vereniging te hebben. Namens Stormvogels'28 wensen wij Peter en Rianne en alle Bessembienders een prachtige carnaval toe! Alaaf!

 Lees meer  

Uitslagen loterij Kerst zaalvoetbal toernooi

De uitslagen van de loterij die is gehouden tijdens het kerst zaalvoetbal toernooi zijn bekend en kunnen hier worden bekeken.

Graag willen we via deze weg iedereen nogmaals bedanken voor de belangstelling tijdens het wederom geslaagde kerst zaalvoetbaltoernooi.

 Lees meer  

Geslaagde Club van 50 dag 2018

Op zaterdag 15 december 2018 vond de jaarlijkse Club van 50 bijeenkomst plaats. Ditmaal in een vernieuwde versie met een middag- en avondprogramma. 

Nadat iedereen in onze kantine was voorzien van koffie en thee werden de ingediende ideeën (zo'n 15 stuks!) gepresenteerd door de initiatiefnemers. Hierna vertrok het gezelschap in de huifkar (met glühwein) richting Goch, om daar op de Kerstmarkt het 'Stormvogels'28 Kerstspiel' te bespelen. Rond de klok van zes vertrok de huifkar weer terug naar onze kantine, waar iedereen zichzelf kon opwarmen met een warme kop soep en Duitse broodjes. Na het eten was het tijd voor de stemronde, waarin alle leden op hun favoriete ideeën konden stemmen. Uiteindelijk zijn de volgende leuke initiatieven gekozen om gerealiseerd te gaan worden middels de door de Club van 50 mogelijk gemaakte gelden: Tassenrek en kapstok binnenkomst hal; Regenjacks voor trainers, scheidsrechters en grensrechters senioren; Trainingspakken 2e en 3e elftal; Donatie voor X-toppers; Wiedeg; Beluchter; Kleuren spotjes boven de bar. 

Het officieel programma werd afgesloten met een buut van Frans Bevers als Ciske de Hospik, waarna het nog lang gezellig was in de kantine!

Enkele foto's van deze geslaagde dag zijn te vinden op onze foto pagina.
Nog geen lid van de Club van 50? Check dan snel de speciale pagina op onze site voor meer info en meld je aan!

 Lees meer  

Kerstzaaltoernooi Maasduinen 2018

Afgelopen dagen vond het traditionele Kerstzaaltoernooi Maasduinen plaats.
  
Met veel enthousiasme hebben de verschillende teams van onze jeugdafdeling weer deelgenomen aan dit toernooi. Twee teams van onze JO13 stonden tegenover elkaar in de finale. En ook bij het penaltyschieten werden mooie sportieve prestaties geleverd. In hun eigen leeftijdscategorie werden Roan Berben 1e, Merle Straaten en Angel Snijders 2e, Youri Drissen 3e, Raf Toonen 4e en Tessa vd IJsel 5e

Complimenten aan de organisatie, dank aan alle ouders, trainers en leiders voor hun bijdrage.
Het was weer een mooi toernooi.

 Lees meer  
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  -