Opstelling |       Inloggen   

Stormvogels Nieuwsarchief

Vrijdags (21 Feb) voor de carnaval: Carnavals-dobbelen bij Stormvogels'28!

Inmiddels een is het jaarlijkse derde toernooi van ons kantine klassement een echte traditie geworden: Carnvalsdobbelen bij Stormvogels'28! Dit jaar organiseren we deze gezellige avond vrijdags (21 februari, 21u) voor de carnaval. Iedereen is van harte welkom om het carnavalsweekend in onze kantine af te trappen! Speel mee met het 'carnavalsdobbelen om de nieuwe Prins van de Stormvogels' of kom gezellig een biertje drinken!

Tijdens dit toernooi wordt het bekende 21 dobbelspel gespeeld in kleine groepjes verdeeld over meerdere tafels. Na iedere ronde (en daarmee ook een rondje bier) wordt er gerouleerd en trekken de verliezers een nieuw carnavals kledingstuk aan. Aan het einde van de avond zal duidelijk worden wie de grote 'winnaar' (verliezer) is, en daarmee de opvolger wordt van Jos als Prins van de Stormvogels! Vooraf aanmelden niet nodig, ook niet-leden zijn van harte welkom!
Check voor de tussenstand in het jaarklassement de speciale pagina op onze website onder Activiteiten > Kantine toernooien.

 Lees meer  

Zuid II opleiding verenigingsscheidsrechter

Lijkt het jou leuk om in de toekomst wedstrijden binnen onze vereniging te fluiten? Wil je graag meer leren over alles wat te maken heeft met de belangrijke rol van een scheidsrechter? Check dan snel onderstaande mooie mogelijkheid voor het volgen van een cursus!

Een aantal seizoenen geleden is de KVNB gestart met het openzetten van de cursus verenigingsscheidsrechter in Zuid II met de mogelijkheid tot individuele inschrijving. Aan deze cursus kunnen kandidaten deelnemen van verschillende verenigingen in de regio. Het betreft een opleiding voor het fluiten van wedstrijden binnen de eigen vereniging. Vanwege het succes van deze formule heeft de KNVB ook dit voorjaar weer 3 cursussen opengesteld in Zuid II (geografisch verdeeld over het district). 

VSR omgeving Venlo-Roermond : Startdatum: 5 maart (19:00-22:00 uur)
Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323494 

VSR omgeving Sittard-Geleen : Startdatum: 3 maart (19:00-22:00 uur)
Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323495   

VSR omgeving Helmond : Startdatum: 19 februari (19:00-22:00 uur)Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323493  Lees meer  

Gemeente Bergen FIFA cup 2019-2020

In samenwerking met DutchGameMasters organiseert Bergen Beweegt Natuurlijk de E-Talents Cup 2019-2020. Een evenement waarbij de combinatie van gaming en voetbal centraal staan. 

Het is Gemeente Bergen gelukt om een van de kwalificatierondes van dit evenement naar RKVV Montagnards toe te halen, en wel 28 februari aanstaande vanaf 13:00 uur. Tijdens deze kwalificatieronde ga je samen met je teamgenoot strijden voor een plek in de landelijke finale.

DE E-TALENTS CUP
Dit is hét FIFA toernooi voor jongeren bij voetbalverenigingen. In de kantine wordt er een 2 tegen 2 FIFA toernooi op de Playstation 4 gespeeld, tegelijkertijd wordt op het veld een FIFA Skill Games competitie gehouden. De twee beste FIFA spelers en de twee winnaars van de Skill Games competitie worden uitgeroepen tot E-Sporters van de gemeente Bergen en gaan ons vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale.

Klik hier voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=uIfhDgVP12s 

Wie weet ben jij straks de FIFA-koning van de gemeente Bergen en sta je te schitteren op het NK! 🤩Wacht niet langer en meld je snel aan op: https://www.e-talentscup.nl/club/BBJT31Z

 Lees meer  

Geen gebruik van mobieltjes in de kleedkamer voor jeugdelftallen

Als jeugdafdeling Stormvogels'28 / HRC'27 ondersteunen wij het initiatief om gebruik van mobieltjes in de kleedlokalen niet langer toe te staan. Zie hieronder de volledige achtergrond van dit beleid dat door meerdere clubs in de regio wordt gevolgd. Tekst Maasduinen Centraal:

Om incidenten die het plezier, veiligheid en privacy bij jeugdleden van voetbalverenigingen in het gedrang kunnen brengen te voorkomen, is het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen vanaf 1 januari 2020 niet langer toegestaan. Aanleiding hiervoor zijn berichten in de landelijke media over pestgedrag onder de jeugd, waarbij het maken en verspreiden van intieme foto’s heeft geleid tot zeer onwenselijke situaties. In het streven om te zorgen voor een veilige sportomgeving is besloten om deze nieuwe regel snel in te voeren. “Bij schending hiervan zal in ieder geval voor bepaalde tijd de toegang tot de sportvelden ontzegd kunnen worden, los van eventueel aanvullende maatregelen”. 

De mobieltjes kunnen meegenomen worden in de kleedlokalen, echter zullen deze ten alle tijde opgeborgen en uit moeten blijven. In het bijzonder worden ouders, leiders, coaches en begeleiders van de jeugdleden verzocht om duidelijk uit te leggen dat het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen vanaf 1 januari niet langer is toegestaan en waarom. Dit initiatief wordt ondersteund door de jeugdafdelingen van de volgende clubs: Achates, Vitesse ’08, v.v. Heijen, Stormvogels/HRC, Montagnards, EWC/Resia, SV United, DEV-Arcen/DSO

 Lees meer  

Stormvogels'28 en hoofdtrainer Jeroen Tax verlengen samenwerking

Stormvogels’28 is blij te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Jeroen Tax met 1 jaar is verlengd. Tax is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen op rij bij Stormvogels’28, waar hij in de seizoenen 2012-2013 en 2013-2014 al eerder trainer was van het 1e elftal plus de A1. Destijds wist hij Stormvogels’28 via het kampioenschap in de 4e klasse gevolgd door promotie via de nacompetitie voor het eerst sinds tientallen jaren naar de 2e klasse te loodsen. Afgelopen seizoen eindigde Stormvogels’28 dankzij een goed voorjaar op de tweede plaats en pakte het een periodetitel in de 4e klasse, waarin het promotie misliep. Ook halverwege deze competitie is er zicht op het meespelen om de prijzen. 

Zowel de club als trainer zijn tevreden over de samenwerking en zijn dan ook verheugd om deze ook in het seizoen 2020-2021 voort te kunnen zetten.

 Lees meer  

Uitslag Loterij Teamsport 24 Kerstzaalvoetbaltoernooi 2019

In onderstaand overzicht vindt u de lotnummers waarop prijzen zijn gevallen tijdens het Teamsport 24 Kerstzaalvoetbaltoernooi 2019

De prijzen kunnen hier opgehaald worden: (na 18:00 uur)
Hans Hermens
Frans Halsstraat 18
Nieuw Bergen
Tel. 06-47043803

NrPrijsLotNr (GEEL)
1Voetbal11
2Bal twv € 27,5036beschikbaar gesteld door Teamsport 24
3Voetbal82
4Voetbaltas met schoenenvak twv € 37,50122speciaal gemaakt op de kleuren van jouw club beschikbaar gesteld door Teamsport 24
5trainingsbal191
6Weekpas fitness230beschikbaar gesteld door Optisport
7Waardebon van € 50 voor webshop253beschikbaar gesteld door Teamsport 24
8Voetbal289
91 uur bowlen313beschikbaar gesteld door Optisport
10Badslippers twv € 17,50340beschikbaar gesteld door Teamsport 24
11trainingsbal396
12Kadobon ad 15 euro428Van Neerven Sport
13Paar sokken twv € 9449beschikbaar gesteld door Teamsport 24
141 uur glowgolf483beschikbaar gesteld door Optisport
15Trainingspak twv € 75554speciaal gemaakt op de kleuren van jouw club beschikbaar gesteld door Teamsport 24
16Voetbal597
17Voetbal634
18Weekpas fitness666beschikbaar gesteld door Optisport
19Kadobon ad 15 euro698Van Neerven Sport
20Voetbal746
21Waardebon van € 25 voor webshop794beschikbaar gesteld door Teamsport 24
22Zwembadtickets: 3 tickets815beschikbaar gesteld door Optisport
24Sportshirt met initialen twv € 28873speciaal gemaakt op de kleuren van jouw club beschikbaar gesteld door Teamsport 24
25Trainingsset (shirt,short, sokken) twv € 50902speciaal gemaakt op de kleuren van jouw club beschikbaar gesteld door Teamsport 24
26Voetbal962

 Lees meer  
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  -