Opstelling |       Inloggen   

Stormvogels Nieuwsarchief

Senioren starten voorbereiding nieuwe seizoen op 7 augustus, eerste elftal verwelkomt nieuwe spelers

Onze seniorenteams zullen de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023 gaan starten met de eerste training op zondag 7 Augustus, die afgesloten wordt met een gezamenlijke lunch op ons sportpark. 


De selectie van ons eerste elftal kent enkele wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Zo namen we tijdens de laatste training in Juni afscheid van een viertal spelers: Gijs Creemers maakt de overstap naar Volharding in Vierlingsbeek; Tijn Trum keert terug naar HRC in Afferden; Gino Bottenberg heeft vanwege langdurige blessures moeten besluiten om te stoppen; en ook zijn broer Nick Bottenberg kan door een nieuwe zware blessure niet meer in actie komen, hij zal officieel onderdeel uit gaan maken van de staf. Hier tegenover staat de versterking van de selectie met drie nieuwe spelers. Nils Goertz keert terug bij ons eerste elftal, nadat hij de afgelopen vier seizoenen uit kwam voor Dio’30 en Vianen Vooruit; verder zullen Juriën Janssen en Cas Peters de overstap maken vanuit onze eigen jeugd naar de senioren. Ook komend seizoen zal de selectie onder leiding staan van trainer Jeroen Tax, die ondersteund wordt door John Koenders (leider) en Nick Bottenberg (leider/verzorger).


We kijken er naar uit om er samen met spelers, leiders, vrijwilligers en supporters wederom een mooi en sportief seizoen van te maken! Tot snel op ons sportpark!


 Lees meer  

Laatste trainingsavond (senioren), seizoen 2021-2022 ten einde!

Op donderdag 16 juni hebben de senioren het seizoen afgesloten met de laatste trainingsavond. Er werd een onderling mix-toernooi gespeeld, gevolgd door een ouderwets gezellige avond in onze kantine. Na het toernooi werden de topscorers van het afgelopen jaar bekend gemaakt: Op de 3e plaats Glenn Jacobs (10 doelpunten), op de 2e plaats Erik Swijghuizen (12 doelpunten) en op de 1e plaats Bart Seegers met maar liefst 28 doelpunten in het seizoen 2021-2022! Hierna was het tijd om de spelers en begeleiding die aan het einde van dit seizoen stoppen bij hun seniorenteams te bedanken. Zij konden rekenen op mooie woorden en een meer dan welverdiend applaus! De avond werd afgesloten met het traditionele Beerpong toernooi, waarmee ook de beslissing zou vallen in het jaarklassement. Bart T & Wesley en Nieky & Mike wisten de finale te bereiken, door in de halve finale Thijs & Thomas en Glenn & Willem te verslaan. In de finale waren het Bart T & Wesley er met de Beerpong titel vandoor gingen. Door de finaleplaats was het Nieky die zich kroonde tot kampioen van het jaarklassement 2021-2022! Een gedeelde 2e plaats voor Bart T & Wesley, het podium werd compleet gemaakt door Mike. Ondanks het cancellen van het Toepen en Pingpong was het een meer dan geslaagde kantine competitie met het Sjoelen, Dobbelen, Darten en Beerpong.  

We kijken terug op een mooi seizoen, waarin voor het eerst sinds de Corona crisis weer een volledige competitie gespeeld is door onze junioren- en seniorenteams. Een seizoen met veel sportiviteit, gezelligheid en goede samenwerking binnen onze vereniging en tussen de verengingen in de regio. We bedanken jeugdspelers, spelers senioren, leiders, trainers, scheidsrechters, jeugdbestuur, ouders, kantine-personeel, onderhoudsploeg, activiteitencommissie en alle andere vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt! Geniet van de vakantie en tot na de zomerstop op ons sportpark!!

Bestuur Stormvogels'28

 Lees meer  

Teamindeling Jeugdteams Seizoen 2022-2023

Beste spelers en ouders/verzorgers,

Vanaf maandagavond 20 juni zijn de jeugdteams voor seizoen 2022-2023 bekend. Je vindt ze op de website van SJO Maasduinen:teamindeling-seizoen-22-23 We beseffen ons dat dit voor veel kinderen en ouders ieder jaar weer een leuk, maar ook een spannend moment kan zijn. Daarom gaat de jeugd technische commissie (JTC) niet over één nacht ijs en ging hier een zorgvuldig proces aan vooraf. Ondanks dat, blijft het natuurlijk een hele opgave.

Daarom is er uiteraard ruimte om vragen te stellen, mocht je die hebben. Doe dat dan s.v.p. via het contactformulier op de website van SJO Maasduinen: https://maasduinen.jouwweb.nl/contact. De contactpersoon van de betreffende leeftijdscategorie neemt dan graag contact met je op om de keuzes toe te lichten.

Voor een aantal teams zoeken we nog trainers en/of leiders. Ben je iemand of ken je iemand, we horen het zeer graag, want het zou zonde zijn als niet elk team aan het begin van het seizoen kan starten met trainen!

Wil je meer weten over hoe het zorgvuldige proces van indelen tot stand is gekomen? Neem dan een kijkje op https://maasduinen.jouwweb.nl/club-info/uitbreiding-sjo-maasduinen. In hoofdstuk 3 van het nieuwe jeugdbeleidsplan vind je de uitgangspunten.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantieperiode toe en kijken uit naar het volgende voetbalseizoen!

Vriendelijk groetend,
Jeugdbestuur en JTC van SJO Maasduinen

 Lees meer  

Laatste trainingsavond senioren: Donderdag 16 Juni

Let op: Verplaatst van 9 naar 16 juni!

Op donderdag 16 juni sluiten we het seizoen 2021/2022 af met de laatste trainingsavond voor onze senioren! 
Programma van deze avond:

- Vanaf 19.30u: Onderling mix-toernooi met alle seniorenteams
- Vanaf 21.00u: Beerpong Toernooi en daarmee ook de ontknoping van het 'Kantine Toernooien Jaarklassement'
- Daarnaast ook bekendmaking van de topscorers van dit seizoen

Hopelijk tot dan!

 Lees meer  

Zondag 12 juni: Club van 50 bijeenkomst en live muziek in onze kantine

We zijn de afgelopen jaren gebukt gegaan onder tal van maatregelen als gevolg van corona, waardoor er ook geen bijeenkomst van de Club van 50 kon plaatsvinden. Anders dan jullie van ons gewend zijn kiezen we dit jaar voor een zomereditie! 

Uiteraard kan er worden gestemd op de voorstellen die zijn ingediend en worden de geldmiddelen van de Club van 50 verdeeld.  Ieder lid van de Club van 50 kan een voorstel indienen via clubvan50@stormvogels28.nl of op papier bij de commissie. We hebben er al een aantal ontvangen.

Het programma op zondag 12 juni is als volgt: 
  • 10.00u-11.00u: Ontbijt in de kantine 
  • 11.00u-11.30u: Presentatie van de voorstellen
  • 11.30u-15.00u: Activiteit (zorg dat je een fiets hebt)
  • 15.00u tot ??: Terugkomst in de kantine: Uitleg stemwijze, stemronde en uitslag / Livemuziek / Eten & Drinken
Anders dan anders: Laat ons a.u.b. uiterlijk zondag 29 mei weten of je er wél of niet bij bent!  Dan weten wij voor hoeveel personen we alles mogen regelen. 
Vanaf 15.00 uur is overigens iedereen welkom in de kantine, ook familie/vrienden die geen lid zijn van de Club van 50!

Hopelijk tot de 12e!

Met sportieve groet,      
Johan van de Camp, Marcel van Doorn, Niels de Bruin, Stan Jansen & Jasper Tebarts

 Lees meer  

Seizoensafsluiting & BBQ zondag 29 Mei (wedstrijd 1e elftal 12:00u)

Let op: Wedstrijd van het 1e elftal (tegen Toxandria) wordt om 12:00u ipv 14:30u gespeeld!

Zondag 29 Mei speelt ons 1e elftal haar laatste thuiswedstrijd van de competitie. Daarom nodigen we spelers, trainers, vrijwilligers en supporters uit om samen gezellig het (senioren) seizoen af te sluiten op ons sportpark!

(Door wedstrijden van ons 1e en 2e elftal de komende donderdagavonden zullen we het nieuwe Pingpong toernooi dat gepland stond voor Mei doorschuiven naar volgend seizoen. De laatste trainingsavond in Juni sluiten we traditioneel af met het Beerpong toernooi, de definitieve datum volgt binnenkort.)

 Lees meer  

Geslaagde Stormvogels'28 Darts Masters 2022!

Afgelopen donderdag was het zover en werd onze kantine omgedoopt tot Ally Pally. Zo'n 12 tweetallen gingen de strijd aan om de enige echte titel 'Stormvogels'28 Darts Masters'. In een bloedstollende finale waren het uiteindelijk Bart & Nieky die er wederom met de titel vandoor gingen. Zij versloegen Cliff & Mike met 4-3. Op een gedeelde derde plaats eindigden Andries & Ton en Kevin & Gijs. De 5e plaats (die recht geeft op 1 punt voor het jaarklassement) ging naar Martien & Marco, door de hoogste finish van de avond. De uitslag en nieuwe stand in het jaarklassement zijn binnenkort te vinden op de speciale pagina op onze site!
 Lees meer  

Jaarvergadering op maandag 11 April 2022

Aan alle leden van voetbalvereniging Stormvogels'28,

Op maandag 11 april aanstaande zal de jaarvergadering plaatsvinden in de kantine op ons sportpark. Deze vergadering zal om 20.00 uur beginnen en we hopen u als lid van onze vereniging te mogen begroeten. De agenda is als volgt:

1. Opening door de voorzitter
2. Verslag notulen 2019 (ivm corona was er in 2020 en 2021 geen jaarvergadering)
3. Jaarverslag secretaris
4. Jaarverslag penningmeester
5. Verslag kascontrolecommissie
6. Stand van zaken jeugd
7. Verkiezing bestuursleden - Aftredend en herkiesbaar: Theo Tebarts, Marcel van Doorn
8. Wat verder ter tafel komt - Stand van zaken samenwerking Stormvogels'28 / HRC'27 / Montagnards
9. Rondvraag
10. Sluiting

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en wilt u uw mening delen omtrent de belangen van onze vereniging, dan nodigen we u van harte uit om deze vergadering bij te wonen.

Hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,
Bestuur Stormvogels'28


 Lees meer  

Stormvogels'28 Darts Masters op donderdag 31 Maart

Op donderdagavond 31 maart organiseren we het volgende kantinetoernooi als onderdeel van ons jaarklassement: De Stormvogels'28 Darts Masters! Onze kantine zal worden omgebouwd tot 'Ally Pally', waar teams in tweetallen de strijd aan zullen gaan in verschillende poules. Graag vooraf inschrijven via de inschrijflijst die in de kantine hangt. Ook 'niet-leden' zijn van harte welkom om gezellig een avondje mee te darten. Tot dan!
 Lees meer  

Cursus Verenigingsscheidsrechter

Zeer binnenkort start er weer een cursus verenigingsscheidsrechter en wel bij de voetbalvereniging Vitesse’08 Sportpark De Heijkuul, Langeweg 4 6591 XX Gennep.

Nu is het de mogelijkheid om de cursus te volgen met een geringe reisafstand.
De cursus wordt verzorgd door Stan Teuben (actief scheidsrechter amateurvoetbal en betaald voetbal) en de ervaren arbitrage docent van de KNVB Academie Jack Heldens.

Cursus verenigingsscheidsrechter
Opgeven kan tot 28-02-2022 maat let op: VOL = VOL.

Je kunt je aanmelden per mail: wga.aengenend@gmail.com

Cursusdata:
  • Lesavond 1 maandag 07 maart 2022
  • Lesavond 2 maandag 04 april 2022
  • Lesavond 3 maandag 02 mei 2022
  • Lesavond 4 maandag 30 mei 2022

De aanvangstijd is 19:00 uur en de avond zal rond 21:30 uur eindigen. Deze data zijn onder voorbehoud en kunnen eventueel worden gewijzigd.

Als je slaagt mag je jeugdwedstrijden maar ook wedstrijden van de lagere seniorenelftallen (cat. B) fluiten!

Bij inschrijving vragen wij o.a. naar KNVB-relatienummer, lidmaatschap vereniging geboortedatum, e-mailadres, naam én e-mailadres van de betreffende praktijkbegeleider.Voor vragen kun je terecht bij William Aengenend (wga.aengenend@gmail.com)

 Lees meer  

Uitbreiding Maasduinen ST naar SJO Maasduinen

De samenwerking bij jeugdteams van Stormvogels'28, HRC'27 en Montagnards zal verder worden uitgebreid. Hieronder lees je meer over de achtergrond, waarom we gaan uitbreiden en wat er verandert. Onderaan het artikel vind je een link naar een webpagina waar je terecht kunt met al je vragen!

(Deze informatie is ook per mail met ouders van de jeugdleden gedeeld).


Wat houdt de uitbreiding in? 

1 jeugdbestuur, 1 organisatie, 1 beleid en 1 tenue

Waarom gaan we uitbreiden?  

Door het succes van de samenwerking bij de bovenbouw is er veel behoefte en vraag naar een volledige samenwerking, deze vraag komt zowel vanuit de leden, ouders en vrijwilligers. Betere synergie tussen de besturen, commissies en het kader van de 3 verenigingen. Een duidelijkere en efficiëntere verenigingsstructuur. Teruglopende geboortecijfers laten ons zien dat het steeds lastiger zal worden om voetbal aan te kunnen blijven bieden.

Samenwerkingsteam (ST)  

Zoals velen van jullie wellicht weten zijn de jeugdbesturen van Montagnards en HRC/Stormvogels vanaf 2019/2020 begonnen met Samenwerking Teams (ST) . De O19 en de O17 gingen spelen onder de naam Maasduinen ST. Vanaf seizoen 2020/2021 zijn hier de leeftijdscategorieën O15 en O13 aan toegevoegd. Gezien de positieve ervaringen van trainers en ouders van kinderen uit de bovenbouw en de behoefte van ouders, kinderen, vrijwilligers en trainers uit de onderbouw om aan te haken bij het samenwerkingsverband, heeft de samenwerkingscommissie voornemens om deze samenwerking uit te breiden naar de gehele jeugdafdeling, zijnde een SJO.

Wat is een SJO?  

Een Samenwerkende Jeugd Organisatie, een fictieve entiteit welke in eerste instantie voor 3 jaar aan wordt gegaan. Duidelijk moet zijn in deze dat onze doelstelling is dat dit de definitieve oplossing wordt om voetbal aan iedereen aan te kunnen blijven bieden in de toekomst.

Voordelen SJO  

Het samenvoegen van de gehele jeugdafdeling zorgt voor een betere synergie tussen de besturen, commissies en het kader van de drie verenigingen. Dit zorgt voor een duidelijkere en efficiëntere verenigingsstructuur. Om te komen tot een SJO zal de samenwerkingscommissie, ondersteund door Joey Rutten (Bergen Beweegt Natuurlijk) en de KNVB, aan de slag gaan met een samenwerkingsplan SJO. 

Vervolgens zal de commissie de plannen ter goedkeuring voorleggen aan de ALV. 

Vragen?  

Heb je vragen of opmerkingen over deze samenwerking? Klik hier om jouw vraag in te dienen. Alles zal gelezen en behandeld worden zodat we jullie start februari nog beter kunnen informeren. 

Namens, 

De werkgroep SJO Maasduinen. 


 Lees meer  
2 Brüder - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
2 Brüder - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
2 Brüder - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  -