Stormvogels'28 - Milsbeek (0-0) Team: 1 Datum:19-09-2010

In de wedstrijd tussen Stormvogels en Milsbeek waren er nauwelijks kansen en eindigde daarom in de voorspelbare uitslag van 0-0.
Stormvogels speelde vandaag met de ervaren doelman Mario Willems en de jeugdige spits Kevin Peters in de basis. Verder speelde Wil Salden als voorstopper en Rob Janssen was één linie doorgeschoven.
Beide teams speelden in de aanvang van de wedstrijd heel voorzichtig.
De achterhoeden aan beide kanten gaven nauwelijks kansen weg. Het enige wapenfeit aan de kant van Stormvogels was een schot van Bart Seegers in de 25 minuut. Milsbeek kon ook nauwelijks kansen creëren.
De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld en in de achterhoede.
In de 2e helft ging de wedstrijd verder zoals hij was begonnen. De spits van de Milsbeek kreeg in de 47e minuut een kans, maar wachtte te lang met schieten. In de 75e minuut maakte Niels de Bruin zijn comeback na een langdurige blessure.Hij zorgde direct voor meer druk op de goal van de Milsbeek. Uit een voorzet van deze Niels de Bruin schoot Ron Denissen de bal met een volley over. De wedstrijd eindigde vervolgens zoals hij begon 0-0, waarmee beide partijen tevreden kunnen zijn.
Volgende week speelt Stormvogels tegen Estria, een tegenstander waartegen punten zijn te halen.