Opstelling |       Inloggen

Stormvogels'28 - Toxandria (6-0) Team: 1 Datum:02-10-2011

Stormvogels verslaat Toxandria

Op deze zonnige herfstdag in Siebengewald verslaat Stormvogels de tegenstander Toxandria uit Rijkevoort met 6-0. De man van de wedstrijd is de aanvaller Niels de Bruin van Stormvogels, die de helft van de treffers voor zijn rekening nam.
Stormvogels begint fel aan de wedstrijd en zet de tegenstander vast op eigen helft. Dit resulteert in een veldoverwicht. De 1e doelpoging een vrije trap van Bart Seegers, wordt nog door doelman Bert Tissen gestopt. Hierna blijft Stormvogels drukken, een voorzet van Niels de Bruin wordt gemist door Senid Kukuljac met het hoofd. In de 17e minuut is het echter wel raak. Jules Kamps speelt de bal diep op Niels de Bruin, deze schiet de 1-0 binnen in het dak van de goal. In de 28e minuut volgt de enige kans van Toxandria in de 1e helft. Een stormvogels middenvelder verliest de bal en de aanvaller van Toxandria kan vrij naar de goal, doelman Jaap Janssen houdt echter de bal. In de 34e minuut breidt Stormvogels de score verder uit, Klalid Hlimi wordt onreglementair van de bal gezet, Bart Seegers neemt de vrije trap en uit de rebound van de keeper scoort Niels de Bruin de 2-0. De score wordt echter voor de rust nog verder uitgebouwd. Bart Seegers geeft een pass over 40 meter op Zenid Kukuljac, deze neemt op uitstekende wijze aan en scoort in de 41e minuut de 3-0. De 2e helft is hetzelfde beeld als in de 1e helft, een oppermachtig Stormvogels. Het is Bart Seegers die in de 52e minuut een strafschop binnenschiet, na een overtreding van Toxandria. In de 75e minuut is het wederom raak 5-0, Kevin Peters schiet de bal op goal, de van keeper terugkomende bal wordt door Zenid Kukuljac op zeer fraaie wijze binnen-geschoten. In de 85e minuut is het wederom Niels de Bruin die de 6-0 scoort door de benen van de doelman van Toxandria. Na 90 minuten maakte scheidsrechter Hardstaffe uit Venray een einde aan deze aantrekkelijke wedstrijd.
De volgende week speelt Stormvogels een derby tegen Heijen. Gezien het hoge spelniveau van vandaag moet een overwinning in Heijen mogelijk zijn.