Stormvogels'28 - DSV (0-1) Team: 1 Datum:13-11-2011

Ongelukkige nederlaag Stormvogels tegen DSV

Het missen van vele kansen werd Stormvogels fataal, door het scoren van één doelpunt in de 45e minuut uit een corner kon DSV de drie punten meenemen naar St Anthonis.

Op deze mistige zondagmiddag waren vele toeschouwers naar de wedstrijd tussen de koploper en de nummer drie gekomen. De bedoeling van DSV werd al direct duidelijk, vanuit een stabiele verdediging, gokken op een counter. Stormvogels begon goed aan de wedstrijd en zette de tegenstander gelijk onder druk. De eerste kans was er reeds in de 6e minuut voor Khalid Hlimi , na een rush langs vier verdedigers, schiet hij de bal op goal, maar deze wordt gestopt door de keeper. Nog geen twee minuten later komt Znenid Kukuljac in schietpositie, de keeper kan de boogbal nog net overtikken. In het verloop van de 1e helft wordt het spel slordiger, toch blijft Stormvogels sterker. De uitvallen van DSV zijn zeldzaam en leveren geen gevaar op voor Stormvogels goal. In de 42e minuut is het wederom Khalid Hlimi die enkel verdedigers passeert en bal links naast de goal schiet. Geheel tegen het wedstrijdbeeld in opent  DSV de score op slag van rust, Vanuit een corner scoort een DSV aanvaller 0-1 uit een scrimmage. Met de ruststand van 0-1 gaan beide teams theedrinken.
De 2e helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Tot in de 62e minuut Luuk Reijnen zijn tegenstander aan de schouder trekt, deze speler valt neer alsof hij een elleboog in gezicht heeft gekregen. Tot grote verbazing van iedereen moet na een rode kaart,  Luuk Reijnen het veld verlaten. Zelfs met 10 spelers kan Stormvogels  DSV nog onder zware druk zetten. DSV blijft verdedigen om de 1-0 vast te houden. Stormvogels creëert nog diverse open kansen. Met name Niels de Bruin en Znenid Kukuljac kregen nog twee niet missen kansen. Sjoerd Scholtz schiet in 85e minuut een bal keihard op goal, maar deze bal werd gestopt door de uitstekende keeper. Ondanks het grote overwicht lukte het Stormvogels niet meer deze wedstrijd te scoren. Na 90 minuten maakte scheidsrechter van Haren een einde aan deze voor Stormvogels ongelukkige wedstrijd. De volgende week staat de topper tegen Excellent uit Oploo op het programma. Deze wedstrijd zal uitmaken wie voorlopig de koppositie zal innemen.