Stormvogels'28 1 - IVO 1 (1-1) Team: 1 Datum:01-06-2014

Derde promotie op rij voor Stormvogels'28 Stormvogels'28 is voor het derde seizoen op rij gepromoveerd. Waar de ploeg in 2011 nog uitkwam in de vijfde klasse, mogen de Siebengewalders het volgend seizoen hun kunsten vertonen in de tweede klasse. Een 1-1 gelijkspel tegen IVO volstond om te promoveren.
Deze middag tijdens de Internationale Strassenparty speelt Stormvogels de beslissende wedstrijd tegen IVO uit Velden. Afgelopen donderdag won de formatie van coach Jeroen Tax al met 0-1 van IVO. Op eigen veld was een gelijkspel dus voldoende, maar Stormvogels'28 ging gewoon voor een overwinning. De eerste helft was Stormvogels duidelijk de voetballend betere ploeg. De beste kansen waren voor Stormvogels en IVO kon hier nauwelijks iets tegenover zetten. Zoran Borojevic opende na een dik half uur de score, waardoor tweestrijd leek beslist. Willem Heijnen bracht echter nog voor rust de spanning terug: 1-1.
IVO, dat als nummer elf van de tweede klasse H degradatie moest zien te voorkomen, ging in de tweede helft op zoek naar een tweede treffer, maar de Noord-Limburgse thuisploeg bleef overeind en mocht dankzij het gelijkspel alweer de derde promotie in drie jaar vieren. Voor Tax betekent het een afscheid door de voordeur, want vorig seizoen werd de oud-coach van Hapse Boys al kampioen met Stormvogels. Met deze twee promoties is Jeroen Tax de meest succesvolle trainer uit de geschiedenis van Stormvogels. Hierna werd er een groot feest gevierd in Siebengewald, de spelers werden op het 'Erik de Schroet-plein' op grootse wijze gehuldigd. Hiermee werd het meest verassende seizoen in stijl afgesloten. Het volgende seizoen zal Stormvogels starten met een bekerwedstrijd in de Amstelcup eind augustus.