GFC'33 1 - Stormvogels'28 1 (0-7) Team: 1 Datum:15-04-2017

Monsterzege Stormvogels bij GFC in Grubbenvorst

Carlito de Zeeuw was met drie treffers de topscoorder van de middag.  Na een 0-1 voorsprong in de 1e helft, scoorde Stormvogels zes goals in de 2e helft, GFC werd overklast.

Stormvogels trad op paaszaterdag wederom aan met de twee jeugdige vleugelverdedigers Nick Bottenberg en Jordi Tissen,  beiden speelden ook deze wedstrijd een uitstekende partij.  Nils Goertz was geschorst en op zijn plaats stond Tijn Wabeke  die een goede wedstrijd speelde. Aanvankelijk leek het er niet op dat Stormvogels een gemakkelijke middag zou hebben.  Stormvogels had een licht overwicht en maar creëerde maar weinig kansen. In de 36e minuut wordt de ban gebroken, Ingo Custers scoort de 0-1 van meer dan twintig meter gaat de bal keihard  in de kruising, op aangeven van Carlito de Zeeuw.Met deze stand gaan we rusten.

De 2 helft speelt Stormvogels sneller en de tegenstander kan dit tempo niet volgen. Reeds in de 51e minuut scoort Tijn Wabeke de 0-2 op aangeven van Bart Seegers. In de 54e minuut is wederom raak Carlito de Zeeuw die voor 0-3 zorgt, hij wordt aangespeeld door Thomas Creemers.
Tussendoor raakt Ingo Custers nog de lat op enkele meters van de goal.  De 0-4 in de 64e minuut komt voor rekening van Loyd Kooiman, hij wordt diep gestuurd door Carlito de Zeeuw en plaatst de bal in de hoek. Inmiddels heeft Jaap Arts, de geblesseerde Nick Bottenberg vervangen. Deze speelt de resterende tijd uitstekend.
De 0-5 komt voor rekening van club topscoorder Thomas Creemers, hij schiet in de korte hoek binnen, op aangeven van Ingo Custers. In de 80e minuut maakt Carlito de Zeeuw de 0-6  uit een voorzet van Kevin Peters.
In de 87e minuut moet keeper Mark v.d. Burg voor de eerste keer serieus aan de bak, hij redt Stormvogels voor een tegendoelpunt.
Carlito de Zeeuw maakt in de 89e minuut met de 0-7 zijn hattrick compleet. Na een bal  van Ingo Custers op Tijn Wabeke scoort Carlito de Zeeuw zijn derde doelpunt van de middag. Hij is hiermee de man of the match.

Door dit resultaat staat Stormvogels op 3e plaats. Tweede paasdag is een overwinning noodzakelijk om eventueel kans te hebben op 2e periodetitel.