SVEB 1 - Stormvogels'28 1 (0-1) Team: 1 Datum:31-03-2019

STORMVOGELS BEHAALT WEDEROM DRIE PUNTEN TEGEN sveb

Gezien de tweede helft van afgelopen week gingen de mannen van Jeroen Tax met een goed gevoel richting Broekhuizenvorst. Het werd zoals verwacht een lastige klus met vele kansen voor beide teams zodat het tot de laatste minuut spannend bleef. Ondanks de vele kansen was Thomas Creemers de enige die het net kon vinden in de eerste helft na een assist van Jaap Arts. Dit doelpunt bleek uiteindelijk voldoende voor de overwinning. Door de behaalde zes punten in de laatste twee wedstrijden heeft Stormvogels zich weer stevig in de middenmoot genesteld en mag het weer voorzichtig naar boven gaan kijken.

Aanstaande donderdagavond staat de inhaalwedstrijd tegen Oostrum op het programma. Die wedstrijd begint om 20:00 op Sportpark 't Eindpunt in Siebengewald.

Score-verloop:

25’         0 – 1      Thomas Creemers