Meterik 1 - Stormvogels 1 (4-1) Team: 1 Datum:13-09-2020

STORMVOGELS uitgeschakeld in bekertoernooi DOOR METERIK

Stormvogels moest zondag zijn meerdere erkennen in Meterik en is daardoor uitgeschakeld in het bekertoernooi en kan zich nu volledig richten op de competitie die aanstaande zondag start met de derby tegen Montagnards. Stormvogels werd het eerste half uur overrompeld door Meterik dat met de snelle en behendige aanvallers de defensie van Stormvogels keer op keer het nakijken gaf. Dat resulteerde in een 4-0 voorsprong in de eerste helft.

Na wat omzettingen ging het in de tweede helft gelukkig beter en was de wedstrijd in evenwicht. Na 10 minuten verdween een indraaiende hoekschop van Bart Seegers tussen de palen en was de uiteindelijke eindstand van 4-1 bereikt. Stormvogels kreeg wel nog enkele grote kansen waaronder een schot op doel van Gijs Creemers en een vrije trap van Bart Seegers die net langs ging. Ook Meterik kreeg nog een grote kans, maar op een miraculeuze wijze wist Jeffrey Koch zijn doel schoon te houden na een klutsbal net voor de doellijn. Al met al een goede “oefenwedstrijd” voor komende weken als de competitie weer van start gaat.

Aankomende zondag start de competitie en staat er meteen de derby tegen Montagnards op het programma.

Score-verloop:

20’          1 – 0      Rens Aerts
33’          2 – 0      Rick Hesen
37’          3 – 0      Rick Hesen
45’          4 – 0      Teun Jakobs

55’          4 – 1      Bart Seegers