Opstelling |       Inloggen

SVEB 1 - Stormvogels'28 1 (2-1) Team: 1 Datum:06-10-2019

STORMVOGELS ONDERUIT OP GRASVELD IN BROEKHUIZENVORST

Ook de tweede uitwedstrijd heeft Stormvogels niet kunnen winnen. Het was een dag waar alles tegen zat. Belabberd weer, twee vrije trappen op binnenkant paal en een scheidsrechter die het net allemaal iets anders zag dan de Stormvogels aanhang. Twee snelle counters brachten SVEB uiteindelijk de overwinning.

Op deze natte zondagmiddag was Stormvogels afgereisd naar Broekhuizenvorst voor hun tweede uitwedstrijd. Op het kletsnatte veld was het ploeteren en van goed voetbal was geen sprake. Toch kreeg Lloyd al snel een kans op de openingstreffer maar zag de bal via de rug van een verdediger langs gaan. Even later een kans voor Taleb Sarkouk maar ook deze bal ging er net niet in. In de 14de minuut een razendsnelle counter van SVEB waarbij Dean Crompvoets goed doorkomt over links en met zijn voorzet aanvoerder Maik Vermazeren bediend die hem fraai binnenschiet. Kwartiertje later wordt een voorzet van Bart Seegers net langs geschoten door Lloyd Kooiman. Even later is Lloyd wel trefzeker als hij een voorzet van Thomas Creemers binnen kopt. Vijf minuten voor rust een tackle van achteren op de benen van Lloyd Kooiman en de boosdoener komt er vanaf met geel (met een rood randje). Bart Seegers neemt plaats achter de bal en passeert de muur met een perfecte trap en raakt binnenkant paal maar de bal schiet terug het veld in waardoor de bal weggewerkt kan worden door de verdediging van SVEB.

Na rust meteen een grote kans voor Dean Crompvoets die over schiet. Daarna een vrije trap voor Stormvogels en weer valt die precies op binnenkant paal met hetzelfde resultaat als de eerste. Het zat niet mee vandaag. Stormvogels zette aan maar menig aanval werd afgevlagd voor buitenspel dit tot woede van de Stormvogels bank want in bijna alle gevallen was het niet de speler die de bal aangespeeld kreeg die buitenspel stond maar scheidsrechter Twan Keijsers trapte er iedere keer weer in. Na een kwartier spelen wederom een perfect uitgevoerde counter van SVEB en nu was het Dean Crompvoets die scoorde. Taleb Sarkouk had de gelijkmaker op zijn voet tien minuten voor het einde maar kon net de korte hoek niet vinden. Ook de counter van SVEB van wie anders dan Dean en Maik net voor het eindsignaal werd niet omgezet in een doelpunt zodat de 2-1 op de borden bleef staan en Stormvogels drijfnat zonder punten weer naar Siebengewald terug mocht reizen.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen  DEV Arcen op het programma en zal Stormvogels een overwinning nodig hebben om de aansluiting met de top te houden.

Score-verloop:

14’          0 – 1      Maik Vermazeren

33’          1 – 1      Lloyd Kooiman

63’          2 – 1      Dean Crompvoets