Opstelling |       Inloggen

Stormvogels 1 - VVV'03 1 (4-0) Team: 1 Datum:06-09-2020

OVERTUIGENDE WINST OP VVV’03 IN TWEEDE BEKERWEDSTRIJD

Stormvogels heeft de tweede bekerwedstrijd tegen VVV’03 overtuigend gewonnen. Zoals al eerder in de wedstrijden tegen VVV’03 kreeg Stormvogels kans op kans maar moest het tot vlak voor rust wachten op de eerste treffer al was dat dan wel meteen een beauty. Bart Seegers wist met een perfecte pass van achteruit Kevin Peters te bereiken die de bal op waarde schatte en op zo’n 25 meter vanaf het doel de keeper van VVV’03 verraste die iets te ver voor zijn doel stond en de bal over zich heen het doel in zal gaan. VVV’03 kwam deze helft niet verder dan een tweetal plaagstootjes waaronder een zwabberbal van afstand die een prooi was voor Jeffrey en een kopbal van Jan Lamers die net langs ging.

Na rust was het helemaal eenrichtingsverkeer en kon Stormvogels nog drie keer het net vinden en uitlopen tot 4-0. Wederom vele kansen met enkele fraaie combinaties en het was gewoon wachten op de doelpunten. Na een kwartiertje spelen scoorde Thomas Creemers de tweede van Stormvogels op aangeven van Jimmy Janssen. Na wederom een fraaie pass van Bart Seegers op Kevin Peters greep die ineens naar z’n hamstring en het Stormvogels legioen hield de adem in. Het viel gelukkig mee maar hij kon toch niet verder spelen en werd gewisseld voor Wouter Rekers. Die werd een ware plaaggeest voor de verdediging van VVV’03 en wist vaak de achterlijn te halen en een strakke voorzet te geven. Kwartier voor tijd kwam zo’n voorzet terecht bij invaller Gijs Creemers en die schoof de 3-0 binnen. In de laatste minuut werd de vierde en laatste gemaakt door Bart Seegers die op aangeven van Jimmy Janssen de bal langs de doelman kopte. Met deze eindstand houdt Stormvogels nog zicht op de eerste plek in de bekerpoule. Maar dan moeten de Vogels wel de laatste poule wedstrijd winnen van Meterik die SV United deze zondag op een 4-0 nederlaag trakteerden.

Aankomende zondag spelen we uit tegen Meterik en zullen moeten winnen om door te gaan in de beker.
Bij gelijkspel zal Meterik eerste in de poule worden. De wedstrijd begint om 14:30 op Sportpark De Vonckel in Meterik

Score-verloop:

44’          1 – 0      Kevin Peters

62’          2 – 0      Thomas Creemers
74’          3 – 0      Gijs Creemers
89’          4 – 0      Bart Seegers