SVEB- Stormvogels (4-1) Team: 1 Datum:20-09-2009

Nederlaag Stormvogels Op deze zomerse zondagmiddag speelt Stormvogels in Broekhuizen tegen SVEB. De wedstrijd was nog maar nauwelijks op gang of Stormvogels keek reeds tegen een achterstand aan. Vanaf rechts wordt van afstand geschoten, Jaap Janssen keert het schot, maar uit de rebound scoort Tim Geurts de 1-0. De rest van de 1e helft gaat het spel op en neer, er worden nauwelijks kansen gecreëerd. Wederom is het SVEB die de volgende kans benut, Tom Aerds scoort in de 41e minuut de 2-0. Na de rust wordt Coen de Jager ingebracht en hij scoort reeds na 5 minuten de 2-1, op een pase van Bart Seegers. In deze fase had Stormvogels nog een kans om terug te komen. Echter nadat Koen Willems zijn 2e gele kaart kreeg en Stormvogels met tien man verder moest was de wedstrijd gelopen. SVEB liep vrij snel uit naar 3-1, Sjors Schattorje scoort 3-1 na aanspelen door een Stormvogels verdediger. In de slotfase maakt SVEB zelfs 4-1 door Mark Kleeven. Voor Stormvogels is het zaak om de volgende week in de derby tegen Montagnards uit een ander vaatje te tappen.