Opstelling |       Inloggen   

Stormvogels Nieuwsarchief

Stormvogels'28 kijkt terug op een succesvol 90-jarig jubileumweekend!

Als vereniging kijken we terug op een zeer geslaagd jubileumweekend ter ere van ons 90-jarig bestaan. Langs deze weg willen we alle bezoekers, leden, vrijwilligers, barpersoneel, sponsors, de Klaproos, Michel Janssen, Lotte & Frenk, Mario, Jan Kersten, Burgemeester Pelzer, de KNVB, familie, vrienden, dorpsgenoten en de jubileumcommissie bedanken voor het succesvol maken van deze drie dagen!

Vrijdag - Reünie
Tijdens de reünie avond werden alle aanwezige clubjubilarissen die al meer dan 40 jaar lid zijn op het podium namens de vereniging uitgebreid bedankt voor hun diensten, met als beloning een clubspeldje en ticket voor een wedstrijd naar het Nederlands elftal. Na deze huldiging was het de beurt aan een afgevaardigde van de KNVB, die allereerst onze vereniging feliciteerde met het 90-jarig bestaan. Hierna werden individueel Martien Siebers, Karel Ingenbleek, Theo Tebarts en Andries Arts namens de KNVB met een Zilveren of Gouden speld beloond voor hun jarenlange inzet binnen het bestuur van onze vereniging. Tussen alle huldigingen door zorgden Lotte & Frenk voor sfeervolle muzikale begeleiding, waarna DJ Mario de feestavond tot in de late uurtjes door liet gaan.

Zaterdag - Jeugddag
De tweede dag stond volledig in het teken van de jeugd. Vanaf 9.30u uur speelden de maar liefst 75 deelnemers in groepsverband verschillen sportieve spellen. Na al deze inspanning kon men in de middagpauze genieten van een lekker frietje met snack, om zo weer op kracht te komen voor het middagprogramma. Dat bestond namelijk uit een groot FIFA toernooi, waarbij vele jongens en meiden op verschillende schermen in de tent op de Playstation tegelijkertijd de strijd met elkaar aan gingen.

Zondag - Ontbijt, Fietstocht en Matinee
De derde en laatste dag van het feestweekend startten we in de Klaproos, waar meer dan 100 dorpsgenoten samen genoten van een heerlijk ontbijt. Vervolgens in vijf verschillende groepen zo'n 100 deelnemers per fiets op pad voor de fietstocht, waarbij onderweg op vier verschillende plaatsen werd gestopt voor een leuke activiteit, waarbij uiteraard ook voor een hapje en drankje werd gezorgd. Bij terugkomst op het sportpark was het tijd voor het afsluitend matinee met live muziek van Jan Kersten. In het begin buiten in het zonnetje en later in de tent is het jubileumweekend daar op gezellige wijze afgesloten.

Check voor de foto's van dit weekend de speciale foto pagina op deze site.

 Lees meer  

Koninklijke onderscheiding voor Theo Tebarts

Tijdens ons jubileumweekend op vrijdagavond 14 september reikte burgemeester Manon Pelzer een Koninklijke Onderscheiding uit aan onze penningmeester Theo Tebarts. Theo werd onderscheiden als Lid in de Orde van oranje Nassau. Naast zijn werk als financieel consulent bij Gemeente Bergen is Theo al jarenlang zeer actief als vrijwilliger. Zo was hij van 1980 tot 1992 penningmeester van Stichting Jeugdhuis Siebengewald.VV Sinds 1997 is Theo penningmeester van onze vereniging en sinds 2009 ook kantinemedewerker. In de periode 2008-2016 schreef hij de verslagen van de wedstrijden van ons eerste elftal voor in de krant en op de website. Van 1975 tot 1987 was Theo al jeugdtrainer en jeugdleider van diverse jeugdelftallen.

Sinds 1987 is hij in diverse hoedanigheden actief geweest bij Carnavalsvereniging De Bessembienders. Zo was hij penningmeester van 1987 tot 1993 en is hij al sinds 1987 kassier tijdens het jaarlijkse prinsenbal. Sinds 1990 is hij actief als jurylid tijdens de jaarlijkse carnavalsoptocht.

Grensoverschrijdende Strassenparty Siebengewald Hülm organiseert jaarlijks de gezamenlijke jaarmarkt. Deze loopt over de Nederlands-Duitse grens heen met een lengte van meer dan 1500 meter. Theo is tijdens deze jaarmarkt al sinds 2001 Eindverantwoordelijke Parkeren.

Theo, nogmaals van harte gefeliciteerd met dit meer dan verdiende lintje! We hopen bij Stormvogels'28 nog lang van jou te mogen genieten!


 Lees meer  

Programma & Inschrijfformulieren 90-jarig Jubileumweekend 14,15 en 16 September

Hieronder vind je de allerlaatste info en de inschrijfformulieren voor de speciale activiteiten tijdens ons grote jubileumweekend op zaterdag 14,15 en 16 September.

Vrijdag 14 September, vanaf 20u
Feestelijke avond met huldiging van alle club jubilarissen en live muziek met Lotte & Frenk. Tijdens deze gezellige avond zullen er tevens vele mooie foto's uit ons clubarchief getoond worden en is er volop gelegenheid om leuke herinneringen met bijvoorbeeld oud-teamgenoten op te halen. Gratis entree.

Zaterdag 15 September, vanaf 9.30u
Vrienden- en vriendinnendag voor alle jeugd uit Siebengewald en omstreken (ook voor niet-leden). 's Ochtends trappen we de dag af met verschillende sportieve spellen die in gemixte teams zullen worden gespeeld, waarbij ook niet-leden de perfecte mogelijkheid hebben om de voetbalsport te leren kennen. In de namiddag zal er vervolgens een grote FIFA Playstation toernooi worden georganiseerd (beperkt aantal plaatsen, vol = vol). Kosten voor de gehele dag bedragen €5 per persoon, voor eten en drinken wordt gezorgd.
Je kunt je aanmelden (tot en met 3 september) door een mailtje te sturen naar swinkels.ton@gmail.com. 
Vermeld daarbij je naam, leeftijd, woonplaats en of je de gehele dag zult deelnemen of enkel het spellen-gedeelte (alleen aanmelden voor het FIFA toernooi is niet mogelijk). Om de inschrijving compleet te maken dient het inschrijfgeld overgemaakt te worden naar NL14RABO0147493250 tnv Stormvogels’28

Zondag 16 September, vanaf 9.30u
's Ochtends een groot gezamenlijk ontbijt in de Klaproos, gevolgd door een echte oude clubtraditie die we in ere gaan herstellen: de Stormvogels'28 fietstocht. Vanaf circa 10.30u zullen groepjes per fiets gaan vertrekken, waarbij uiteraard voor een hapje en drankje onderweg wordt gezorgd. Personen die graag mee willen doen maar niet kunnen fietsen hebben de mogelijkheid om met de huifkar mee op pad te gaan. Kosten voor het ontbijt & fietstocht bedragen €10,- per persoon, men kan zich aanmelden via onderstaande button. 

's Middags (vanaf 14u) sluiten we het weekend af met een gezellig matinee met live muziek van Jan Kersten!

Schrijf je hier in voor Ontbijt/Fietstocht !


Graag nodigen we leden, supporters, vrijwilligers, dorpsgenoten, vrienden en bekenden nu uit voor dit gezellige feestweekend!

 Lees meer  

Programma voorbereiding Stormvogels'28 1

Hieronder het wedstrijdprogramma van ons eerste elftal ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in de 4e klasse:

Donderdag 16 augustus
Oefenwedstrijd DIO'30 1/2 - Stormvogels'28 1

Donderdag 23 augustus
ALBO Toernooi: Vitesse'08 1 - Stormvogels'28 1 (in Milsbeek)

Zondag 26 augustus
ALBO Toernooi: Stormvogels'28 1 - Astrantia 1 (in Milsbeek)

Zaterdag 1 september
Beker: Achates 1 - Stormvogels'28 1

Zaterdag 8 september
Beker: Stormvogels'28 1 - VIOS'38 1

Donderdag 13 september
Beker: Resia 1 - Stormvogels'28 1

Zondag 23 september
Start competitie: VVV'03 1 - Stormvogels'28 1


 Lees meer  

Eerste training senioren op donderdag 9 augustus

Op donderdag 9 augustus zullen onze seniorenteams het nieuwe seizoen starten met de eerste training. Ook de zondagtrainingen zullen dan starten, teamindelingen worden later bekend gemaakt. Voor de jeugd zullen de startdatums per team later gecommuniceerd worden.
 Lees meer  

Vrijwilligersdag 15 juli 2018

Op zondag 15 juli aanstaande is het zover en organiseren wij de vrijwilligersdag 2018. Binnen Stormvogels'28 zijn er vele vrijwilligers die zich wekelijks of zelfs dagelijks inzetten voor de vereniging. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk deze vrijwilligers voor onze vereniging zijn en willen daarom graag onze waardering laten blijken door wederom een speciale dag voor hen te organiseren. Ditmaal niet alleen een avondprogramma maar ook een speciaal middagprogramma. Bent u vrijwilliger bij Stormvogels'28 dan nodigen wij u en uw partner van harte uit voor deze speciale vrijwilligersdag, waarvan het programma als volgt zal zijn: 

 12.45u           Ontvangst met koffie en vlaai in de kantine
 13.15u           Vertrek per fiets richting terrein De Schutterij
 13.30u           Activiteit bij De Schutterij 
 17.00u           Start finale op groot scherm bij MFC de Klaproos
 18.00u           Buffet bij MFC de Klaproos

U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar bestuur@stormvogels28.nl. Vermeld daarbij of u (en eventueel uw partner) aanwezig zult (zullen) zijn bij het middag-, avond- of volledige dagprogramma. Graag aanmelden vóór 10 juli, zodat we rekening kunnen houden met de reserveringen etc. 

 Lees meer  

Jeroen Tax nieuwe hoofdtrainer Stormvogels'28

Jeroen Tax is met ingang van het seizoen 2018-2019 de nieuwe hoofdtrainer van Stormvogels’28. Hij volgt Roy de Haan op, die deze zomer de overstap maakte naar Quick 1888. De 46-jarige Tax was eerder tussen 2012 en 2014 al trainer van de A1 en het eerste elftal. Onder zijn leiding kende de hoofdmacht van Stormvogels’28 twee zeer succesvolle jaren: Eerst het kampioenschap in de 4e klasse, direct gevolgd door de historische promotie naar de 2e klasse. Daarnaast werd voor het eerst in de clubgeschiedenis een plek bemachtigd in de eerste ronde van de landelijke KNVB-beker. De Technische Commissie is blij met de terugkeer van Tax, en hoopt dat de jonge selectie onder zijn leiding een mooi seizoen gaat draaien in de 4e klasse.   

Het vertrek van spelers Tijn Wabeke (Eendracht), Mark van der Burg (Heijen), Jeffrey Koch (Lager elftal), Ingo Custers (Union) en Nils Goertz (DIO’30) wordt opgevangen door de komst van Thijn Fransman (Astrantia) en eigen Stormvogels’28 jeugd.

 Lees meer  

Afscheid vertrekkende spelers en begeleiding 1e elftal

Afgelopen donderdagavond tijdens de laatste trainingsavond hebben we afscheid genomen van enkele spelers en begeleiding van ons eerste elftal. Allen hebben na een mooi afscheidswoordje een leuk aandenken ontvangen in de vorm van een ingelijste foto. 

Aanvallende middenvelder Tijn Wabeke heeft besloten om Stormvogels’28 na drie jaar te verlaten, en voor een nieuwe uitdaging te gaan bij Eendracht’30 in Mook. Zijn collega-Heijenaar keeper Mark van der Burg keert na twee jaar weer terug bij zijn club in Heijen. Topscoorder Ingo Custers, die tot nu toe altijd bij Stormvogels’28 speelde, maakt de overstap naar Union. Middenvelder Nils Goertz, die naast Stormvogels'28 ook al eerder voor Volharding uit kwam, zal volgend seizoen gaan spelen bij DIO’30 in Druten. Keeper Jeffrey Koch moest eerder in dit seizoen wegens een blessure helaas noodgedwongen stoppen als keeper, hij gaat volgend als veldspeler verder in ons tweede elftal.

Naast deze vertrekkende spelers zijn ook de vertrekkende stafleden bedankt. Trainer Roy de Haan zal, zoals eerder vermeld, volgend jaar zijn carrière elders vervolgen. Daarnaast hebben ook keeperstrainer Daan de Bruin, leider Henk Pouwels en grensrechter Johan van de Camp aangeven de selectie volgend seizoen te verlaten. Namens de gehele vereniging en het eerste elftal willen wij Tijn, Mark, Ingo, Nils, Jeffrey, Roy, Daan, Henk en Johan bedanken voor hun enorme inzet in de afgelopen jaren! We wensen iedereen veel succes toe in het komende seizoen!

 Lees meer  

Thijn Fransman versterkt selectie Stormvogels'28

Stormvogels'28 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Thijn Fransman. De 23-jarige voetballer uit Venzelderheide komt over van vijfdeklasser Astrantia uit Middelaar. Eerder kwam hij uit voor Achates uit Ottersum. 
 Lees meer  

Laatste trainingsavond op donderdag 7 juni

Op donderdag 7 juni aanstaande is de laatste reguliere trainingsavond voor onze seniorenteams. Na afloop van de training zal het vijfde en laatste kantine toernooi van dit seizoen plaats vinden: Beerpong! Na afloop weten we ook wie zich de grote winnaar van het jaarklassement kan noemen (check voor meer info de speciale pagina op onze site). 
Tevens wordt bekend welk senioren elftal dit seizoen de meeste punten heeft behaald en zich mag kronen als winnaar van de eerste editie van deze nieuwe prijs! Daarnaast ook deze keer weer de uitreiking van de prijs voor de beste topscorers!
Graag nodigen we onze leden, supporters en vrijwilligers uit om het seizoen op deze avond op gezellige wijze af te sluiten!

 Lees meer  

Nacompetitieprogramma Stormvogels'28 1

Door een 13e plaats in de 3e klasse D kan ons eerste elftal zich op gaan maken voor de nacompetitie om klassenbehoud. Het zal een moeilijke opgave worden, met drie 'finalerondes' die alle drie gewonnen dienen te worden om volgend jaar weer in de 3e klasse uit te mogen komen. Het programma voor onze mannen van trainer Roy de Haan is als volgt:

1e ronde | Zondag 3 juni 2018
Stormvogels'28 - Festilent

Bij winst in 1e ronde
2e ronde | Zondag 10 juni
Stormvogels'28 - (Nulandia/DSV)

Bij winst in 2e ronde
3e ronde | Zondag 17 juni
(Nijnsel/Herpinia/Ulysess/WEC)- Stormvogels'28

We hopen uiteraard op zoveel mogelijk steun van onze supporters voor onze hoofdmacht tijdens deze belangrijke nacompetitiewedstrijden!


 Lees meer  

Stormvogels'28/HRC'27 E2 Kampioen!

Vandaag zijn onze jonge grote talenten van Stormvogels'28/HRC'27 E2 kampioen geworden! Klasse prestatie, trainers en spelers van harte gefeliciteerd!
 Lees meer  

Oproep voor oud foto- en film-materiaal van Stormvogels'28

Voor ons groot Jubileum Feestweekend op 14,15 en 16 September zijn we op zoek naar oud foto- en film-materiaal van onze vereniging. Uiteraard zijn we volop aan het zoeken in ons bestaande clubarchief, maar graag doen we ook een oproep aan iedereen die wellicht nog leuke foto's en filmpjes van vroeger heeft om deze met ons te delen. Stuur een berichtje naar redactie@stormvogels28.nl en wij nemen contact met je op!
 Lees meer  

Speciale 90-Jarig Jubileumeditie Hanneke van Celle Cup op zaterdag 25 augustus 2018

Schrijf je hieronder via de “inschrijfknop” in voor de speciale 90-Jarig Jubileumeditie van de Hanneke van Celle Cup 2018! Dit jaar voor het eerst in een nieuwe 5 tegen 5 vorm in plaats van 7 tegen 7, met speciale poules voor heren-, dames- en veteranenteams. Wees snel met inschrijven, want vol=vol !

Schrijf je hier in voor de 90-Jarig Jubileumeditie HvC Cup 2018!

Niet alleen op de velden belooft het een mooi toernooi te worden, ook langs de kant is tijdens deze speciale jubileumeditie genoeg gezelligheid te vinden. Geniet van al het lekkers van de barbecue en de gezellige sfeer op het terras. Voor de allerkleinsten zal er de gehele middag een springkussen staan.

Feestavond
Na afloop van het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de feesttent. Aansluitend zullen we gezellig verder gaan met de grote afterparty! Ervaring leert dat deze feestavond niet alleen voor de toernooideelnemers een succes is, maar zeker ook voor alle anderen die van een goed feestje houden! Vandaar dat we iedereen uitnodigen om er samen wederom een onvergetelijke avond van te maken! (Alle leeftijden, gratis entree.)

Toernooi informatie

Toernooivorm: 5 tegen 5
Datum: Zaterdag 25 augustus
Aanvang: 13.30 uur
Einde Toernooi: +/- 19.00 uur
Minimumleeftijd: 15 jaar
Inschrijfgeld: € 20,- per team
(betaling dient vooraf te geschieden om inschrijving definitief te maken, meer info ontvangt u via de mail na inschrijving middels bovenstaand formulier)
Hopelijk tot zaterdag 25 augustus.

Met sportieve groet,

Jubileumcommissie Stormvogels'28 90 jaar
Stormvogels'28

Voor vragen of extra informatie kunt u mailen naar toernooi@stormvogels28.nl

Klik hier voor een uitgebreide sfeerimpressie van vorige edities.


 Lees meer  

Barbecue tijdens laatste thuiswedstrijd aanstaande zondag

Aanstaande zondag 20 Mei zal er tijdens /en na afloop van de laatste thuiswedstrijd van ons eerste elftal een BBQ zijn. We nodigen al onze leden, vrijwilligers en supporters uit om er deze zonnige zondag een gezellige seizoensafsluiting van te maken! Hopelijk tot dan!
 Lees meer  

Sportkamp in actie voor KIKA

Elk jaar wordt er op sportpark De Alverman een sportkamp georganiseerd. Dit jaar op 8,9 en 10 juni. Jeugdleden van HRC, Stormvogels, TVA en AVC Eagles, die geboren zijn op 01-01-2005 en daarna, mogen dit jaar deelnemen.

Het kamp is ooit begonnen als voetbalkamp, georganiseerd door de jeugdafdeling van HRC’27. Er werd toen vooral veel gevoetbald, maar er was ook een speurtocht en nachtspel. Voor het echte kampgevoel werd er geslapen in tenten op Camping Roland.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd. Het kamp is verplaatst van de camping naar het sportpark. Vele oud-deelnemers van het kamp (nu leiding) vinden dit nog steeds ontzettend jammer.
De Jeugd van HRC is samengegaan met de jeugd van Stormvogels uit Siebengewald en later heeft de jeugd van de tennisvereniging en de volleybalvereniging zich ook aangesloten bij het kamp. Waardoor het elk jaar weer een groot feest is.

Dit jaar hebben we ook aandacht voor een serieus onderwerp. We hebben namelijk een actie opgezet voor KIKA (stichting kinderen kankervrij) en voor het sportkamp. Deelnemers die zich hebben aangemeld kunnen vanaf 16 mei tot 4 juni langs de deur komen om doormiddel van een (s)teunboekje geld in te zamelen. Van het opgehaalde bedrag komt de helft ten goede aan KIKA en de andere helft wordt gebruikt voor het sportkamp.

Organisatie jeugdkamp

 Lees meer  

NIEUW: Feestweekend 90-jarig jubileum 14,15 & 16 september

Noteer alvast in uw agenda! Groot 90-jarig jubileum feestweekend op 14,15 en 16 september 2018 op ons Sportpark.
De Hanneke van Celle Cup die normaal in Mei plaatsvindt zal daarom dit jaar op 25 augustus worden georganiseerd in het jubileumjaar, vlak voor het feestweekend.

Meer info volgt in de komende weken, blijf uiteraard onze media (site, Facebook en Twitter) in de gaten houden voor het laatste nieuws!

 Lees meer  

Vacature voor hoofdtrainer Stormvogels'28 seizoen 2018-2019

Stormvogels’28 is voor het volgend seizoen 2018-2019 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie. Geïnteresseerden kunnen zich melden via een mailtje naar tc@stormvogels28.nl.
 Lees meer  

Trainer Roy de Haan verlaat Stormvogels’28 aan het einde van dit seizoen

Hoofdtrainer Roy de Haan zal Stormvogels’28 aan het einde van dit lopende seizoen gaan verlaten. De 32-jarige oefenmeester heeft een kans gekregen om elders een mooie nieuwe uitdaging aan te gaan. De Haan is sinds afgelopen zomer trainer van de hoofdmacht van onze vereniging en verlengde eerder dit seizoen zijn eenjarig contract met nog een jaar. Stormvogels’28 betreurt het vertrek maar werkt begripvol en eerlijk mee aan de mooie kans die De Haan geboden wordt.

Dit betekent dat er een openstaande vacature is voor hoofdtrainer van Stormvogels’28 vanaf seizoen 2018/2019. Kandidaten kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar tc@stormvogels28.nl


 Lees meer  

Stormvogels'28 Dartsmasters op donderdag 29 maart

Op donderdag 29 maart wordt het vierde kantine toernooi van dit seizoen georganiseerd: de Stormvogels'28 Dartsmasters. Koppels zullen vanaf 21u verdeeld over vijf borden in onze kantine de strijd met elkaar aan gaan. Tweetallen kunnen zich vooraf aanmelden door hun namen op de inschrijflijst in de kantine te vermelden. Check de speciale pagina op onze website onder Activiteiten > Kantine toernooien voor de tussenstand in het jaarklassement.
 Lees meer  

In Memoriam: Theo Giesbers

Afgelopen woensdag bereikte ons het droevige bericht dat Stormvogels’28-lid Theo Giesbers na een kort ziekbed is overleden. Een groot verlies dat hard bij onze club aan komt. Theo is meer dan 50 jaar lid geweest van onze vereniging en heeft tal van vrijwilligerstaken vervult. Hij speelde in alle jeugdelftallen en maakte lange tijd deel uit van het 1e elftal, waarna hij nog jaren bij de lagere seniorenelftallen heeft gespeeld. Verder was Theo jarenlang scheidsrechter bij zowel de hogere jeugdteams alsook onze seniorenteams. Daarnaast is hij vele jaren trainer geweest, eerst bij de C- en B-Jeugd, gevolgd door het trainerschap van Stormvogels’28 3 en 4. Op zondagochtend vaak een wedstrijd fluiten en ook nog coachen, en dan in de middag actief tijdens de thuiswedstrijd van het 1e elftal. Daar was hij namelijk omroeper en ging hij regelmatig tijdens de eerste helft het veld rond voor de loterij. Tijdens de jaarlijkse oliebollenactie in December was Theo ook altijd van de partij, als chauffeur en ook als bakker. 

Er zijn weinig Stormvogels’28 leden die jarenlang zoveel verschillende vrijwilligersfuncties bij de club hebben vervuld. Theo was een echte Stormvogels’28-man, een van de steunpilaren van onze vereniging en bovenal een bijzonder fijn persoon. We zullen hem nooit vergeten en gaan hem ontzettend missen. We wensen Pauline, kinderen, familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies. 

Aanstaande maandag is er om 11.00u een speciale afscheidsdienst in MFC de Klaproos te Siebengewald.

 Lees meer  

Evelien Peters neemt afscheid als jeugdvoorzitter

Onlangs heeft jeugdvoorzitter Evelien Peters na vijf jaar aangeven te stoppen als voorzitter van de jeugdafdeling van Stormvogels’28/HRC’27. Evelien is al vele jaren lid van onze vereniging, en vanaf de start altijd zeer betrokken geweest bij de jeugd. Naast het feit dat ze al jaren met plezier trainingen en toernooien voor de jeugd organiseert, is ze ook vijf jaar voorzitter van de jeugdafdeling geweest. In die periode was ze onder anderen zeer belangrijk voor de totstandkoming van de fusie van de jeugdafdelingen van HRC’27 en Stormvogels’28, altijd met het belang van de jeugd voorop. Daarnaast organiseerde ze ook regelmatig avonden speciaal voor bijvoorbeeld trainers in de regio in samenwerking met de KNVB. Verder heeft ze ook een actieve rol gespeeld voor het Damesvoetbal bij Stormvogels’28 enkele jaren geleden. Hoewel ze nu niet meer de rol van voorzitter zal vervullen, blijft Evelien wel actief betrokken bij de jeugd, iets waar we als vereniging zeer blij mee zijn. We danken Evelien voor al het moois dat ze voor onze jeugd en vereniging heeft gedaan en betekent, en hopen nog lang met haar te mogen samenwerken!
 Lees meer  

Geslaagde eerste sponsoravond georganiseerd door Stormvogels'28

Op woensdag 28 februari vond de eerste sponsoravond plaats, georganiseerd door de sponsorcommissie van Stormvogels'28. Het idee voor deze avond is vorig jaar ontwikkeld door de commissie, met als doel om een bijenkomst op te zetten waarbij onze sponsoren de kans krijgen om op informele wijze met elkaar te netwerken, en dat alles op de unieke locatie van een van de sponsoren zelf. Tijdens deze eerste bijeenkomst waren we welkom bij Weys Tweewielers, dat haar deuren na een grondige renovatie dit voorjaar opnieuw opende. Een select gezelschap kreeg op deze avond onder het genot van wat lekkers (hapjes verzorgd door hoofd jeugdsponsor 't Huukske) een kijkje achter de schermen bij de fietsgigant, met daarbij een leuke presentatie van eigenaar Sander Jansen. We kunnen terugkijken op een geslaagde en goed georganiseerde avond. Nogmaals dank aan de deelnemers, Kwalitaria 't Huukske en uiteraard aan gastheer Weys Tweewielers. De sponsorcommissie gaat in de komende maanden bekijken hoe we dit initiatief een mooi vervolg kunnen geven.

Bent u sponsor en heeft u interesse om in de toekomst ook dergelijke beijeenkomsten te organiseren of bij te wonen, stuur dan een berichtje naar sponsoring@stormvogels28.nl.

 Lees meer  

Club van 50 stelt prijzengeld beschikbaar voor hoogst geëindigde seniorenteam

Een van de initiatieven die tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Club van 50 voldoende stemmen kregen is een nieuw geldbedrag van 250 euro dat beschikbaar wordt gesteld voor het standaard seniorenteam dat het hoogste eindigt in de eindstand van de reguliere competitie. Het elftal dat deze prijs aan het einde van het seizoen verdient zal dit bedragen mogen besteden in onze kantine. 
Uiteraard dank aan de Club van 50 voor het beschikbaar stellen van deze leuke prijs en dit leuke initiatief.


 Lees meer  

Geslaagd Carnaval Dobbelstoernooi bij Stormvogels'28

Donderdags voor de carnaval vond het traditionele Carnavals Dobbeltoernooi plaats in onze kantine. De deelnemers speelden in groepjes aan verschillende tafels het welbekende 21-dobbelspel, en verliezers moesten na iedere ronde een nieuw carnavals attribuut aan. De stemming zat er goed in en er werd volop gestreden. Uiteindelijk bleek niemand minder dan Roy Mans de grote 'winnaar', en zo werd hij de nieuwe Prins van de Stormvogels'28. Verder zijn er ook weer punten voor het algemeen jaarklassement verdiend, check snel de speciale pagina op onze website voor de tussenstanden.
 Lees meer  

Jaarvergadering op maandag 26 februari 2018

Op maandag 26 februari 2018 zal de jaarvergadering plaatsvinden in de kantine van ons sportpark ’t Eindpunt. Deze vergadering zal om 20.00 uur beginnen en wij hopen u als lid van onze vereniging te mogen begroeten. De agenda van deze vergadering ziet er als volgt uit:

 1. Opening van de vergadering door de voorzitter
 2. Verslag notulen 2017
 3. Jaarverslag secretaris
 4. Jaarverslag penningmeester
 5. Verslag kascontrolecommissie
 6. Stand van zaken jeugd
 7. Verkiezing bestuursleden
  • Aftredend en herkiesbaar: Rob Janssen en Mark Janssen
 8. Wat verder ter tafel komt
  • 90-jarig jubileum
 9. Rondvraag
 10. Sluiting

We hopen u als lid op deze avond te mogen begroeten en zo uw mening over onze vereniging te horen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stormvogels'28


 Lees meer  

Stormvogels'28 en hoofdtrainer Roy de Haan verlengen samenwerking

Stormvogels’28 is blij te kunnen melden dat het 1-jarige contract met hoofdtrainer Roy de Haan met 1 jaar is verlengd. De 32-jarige de Haan is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij onze club. Hij verruilde deze zomer het trainerschap bij O17 NEC/FC Oss voor het hoofdtrainerschap bij Stormvogels’28. Zowel de club als trainer zijn tevreden over de samenwerking, en zijn dan ook verheugd om deze ook in het volgende seizoen voort te kunnen zetten.
 Lees meer  

In Memoriam: Dirk Verwey

Afgelopen dinsdagavond bereikte ons het zeer droevige bericht dat Dirk Verwey plotseling overleden was. Vanaf het moment dat Dirk ging samenwonen met Marie Ehren is hij bij Stormvogels actief geweest als vrijwilliger. Het was een man waar je afspraken mee kon maken, hij liet je nooit in de steek. Dirk was aanvankelijk jeugdleider en grensrechter bij het jeugdteam van Danny. Hij was ook altijd bij de trainingen aanwezig om de jongens op te vangen zodat de trainer wat later kon komen. Tevens sprong Dirk bij in de kantine op de momenten dat Wiel iemand nodig had voor achter de bar. Nadat hij gestopt was als jeugdleider was Dirk altijd paraat bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal om de entree te innen en daarbij verzorgde hij ook het wekelijkse infoblaadje. Vervolgens at hij in de kantine zijn balletje gehakt met een cola en één jägermeister, om daarna gewoon weer verder te gaan met de koffieverkoop in de rust van de wedstrijd. Bij de uitwedstrijden van Stormvogels 1 was Dirk ook een trouwe supporter en was hij vaak al tijdens de warming-up aanwezig om onze mannen te supporten.In de winterstop was hij altijd van de partij bij de verkoop van de oliebollen, waarna gezellig met alle vrijwilligers nog een borrel werd gedronken. 

Wij zijn Dirk ontzettend dankbaar voor de vele jaren die hij bij Stormvogels’28 als vrijwilliger heeft gewerkt en gaan hem missen. We wensen familie en vrienden veel sterkte toe de komende tijd.


U kunt afscheid nemen van Dirk in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA Boschuizen, Spurkterdijk 40 te Venray, op zaterdag 3 februari van 18.00 tot 18.45 uur.

De avondwake zal plaatsvinden op zondag 4 februari om 19.00 uur in de St. Joseph Kerk, Boterdijk 2 te Siebengewald.

De crematieplechtigheid wordt gehouden op maandag 5 februari om 12.00 uur in de aula van crematorium Boschhuizen, Spurkterdijk 40 te Venray. Lees meer  

Carnavalsdobbelen op donderdag 8 februari

Donderdags voor de carnaval (8 februari 2018) is het weer zover en wordt het derde kantine toernooi van dit seizoen georganiseerd: Carnavalsdobbelen! Wie wordt de nieuwe Prins van de Stormvogesl'28? Vanaf 21u zal in groepjes aan meerdere tafels in onze kantine het bekende 21 Dobbelen gespeeld worden. Tussendoor moeten de verliezers steeds een nieuw carnavals attribuut aantrekken en aan het einde van de avond zal bekend worden wie de grote 'winnaar' is en zich een jaar lang Prins van de Stormvogels mag noemen. Vooraf inschrijven is niet nodig. 
 Lees meer  

JeugdVoetbal Trainer Coach succesvol afgerond

Afgelopen zaterdag hebben de elf deelnemers, van alweer de tweede KNVB cursus JeugdVoetbal Trainer Coach (JVTC) hun certificaat in ontvangst mogen nemen:
Luc Janssen, Stan Giepmans, Jeroen Jans, Larry Smits, Thijs Aengenend en Sandra Dierker van de jeugdafdeling Stormvogels’’28/HRC/27, Rob Smits, Leon Gooren en Roy Arts van Montagnards en Giovanni den Boer en Paul Dubbers van Achates

Het aantrekken van geschikte trainers en leiders voor jeugdteams wordt een steeds groter probleem voor jeugdopleidingen.

In samenwerking met de KNVB in de persoon van Jan Trienekens zijn we samen met andere verenigingen in de regio, twee jaar geleden gestart met een traject om dit probleem te tackelen.

Het aanbieden van de cursus is daar onderdeel van, maar er moet nog veel meer gebeuren. Het is in ieder geval de bedoeling de deelnemers van de cursus enthousiast te maken en te houden en zo voor langere tijd te binden aan de jeugdafdeling.

 Lees meer  
Café Heidebloem - 
Dutch Horse Rug - Ambachtelijke Nederlandse Makelijk
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Summa - Summa Oplossingen voor financiële zekerheid
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Dutch Horse Rug - Ambachtelijke Nederlandse Makelijk
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Summa - Summa Oplossingen voor financiële zekerheid
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Dutch Horse Rug - Ambachtelijke Nederlandse Makelijk
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Summa - Summa Oplossingen voor financiële zekerheid
Weys Electro  -