Opstelling |       Inloggen   

Stormvogels Nieuwsarchief

Stormvogels'28 Dartsmasters op donderdag 29 maart

Op donderdag 29 maart wordt het vierde kantine toernooi van dit seizoen georganiseerd: de Stormvogels'28 Dartsmasters. Koppels zullen vanaf 21u verdeeld over vijf borden in onze kantine de strijd met elkaar aan gaan. Tweetallen kunnen zich vooraf aanmelden door hun namen op de inschrijflijst in de kantine te vermelden. Check de speciale pagina op onze website onder Activiteiten > Kantine toernooien voor de tussenstand in het jaarklassement.
 Lees meer  

NIEUW: Feestweekend 90-jarig jubileum 14.15 & 16 september

Noteer alvast in uw agenda! Groot 90-jarig jubileum feestweekend op 14,15 en 16 september 2018 op ons Sportpark.
De Hanneke van Celle Cup die normaal in Mei plaatsvindt zal daarom dit jaar op 25 augustus worden georganiseerd in het jubileumjaar, vlak voor het feestweekend.

Meer info volgt in de komende weken, blijf uiteraard onze media (site, Facebook en Twitter) in de gaten houden voor het laatste nieuws!

 Lees meer  

In Memoriam: Theo Giesbers

Afgelopen woensdag bereikte ons het droevige bericht dat Stormvogels’28-lid Theo Giesbers na een kort ziekbed is overleden. Een groot verlies dat hard bij onze club aan komt. Theo is meer dan 50 jaar lid geweest van onze vereniging en heeft tal van vrijwilligerstaken vervult. Hij speelde in alle jeugdelftallen en maakte lange tijd deel uit van het 1e elftal, waarna hij nog jaren bij de lagere seniorenelftallen heeft gespeeld. Verder was Theo jarenlang scheidsrechter bij zowel de hogere jeugdteams alsook onze seniorenteams. Daarnaast is hij vele jaren trainer geweest, eerst bij de C- en B-Jeugd, gevolgd door het trainerschap van Stormvogels’28 3 en 4. Op zondagochtend vaak een wedstrijd fluiten en ook nog coachen, en dan in de middag actief tijdens de thuiswedstrijd van het 1e elftal. Daar was hij namelijk omroeper en ging hij regelmatig tijdens de eerste helft het veld rond voor de loterij. Tijdens de jaarlijkse oliebollenactie in December was Theo ook altijd van de partij, als chauffeur en ook als bakker. 

Er zijn weinig Stormvogels’28 leden die jarenlang zoveel verschillende vrijwilligersfuncties bij de club hebben vervuld. Theo was een echte Stormvogels’28-man, een van de steunpilaren van onze vereniging en bovenal een bijzonder fijn persoon. We zullen hem nooit vergeten en gaan hem ontzettend missen. We wensen Pauline, kinderen, familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies. 

Aanstaande maandag is er om 11.00u een speciale afscheidsdienst in MFC de Klaproos te Siebengewald.

 Lees meer  

Evelien Peters neemt afscheid als jeugdvoorzitter

Onlangs heeft jeugdvoorzitter Evelien Peters na vijf jaar aangeven te stoppen als voorzitter van de jeugdafdeling van Stormvogels’28/HRC’27. Evelien is al vele jaren lid van onze vereniging, en vanaf de start altijd zeer betrokken geweest bij de jeugd. Naast het feit dat ze al jaren met plezier trainingen en toernooien voor de jeugd organiseert, is ze ook vijf jaar voorzitter van de jeugdafdeling geweest. In die periode was ze onder anderen zeer belangrijk voor de totstandkoming van de fusie van de jeugdafdelingen van HRC’27 en Stormvogels’28, altijd met het belang van de jeugd voorop. Daarnaast organiseerde ze ook regelmatig avonden speciaal voor bijvoorbeeld trainers in de regio in samenwerking met de KNVB. Verder heeft ze ook een actieve rol gespeeld voor het Damesvoetbal bij Stormvogels’28 enkele jaren geleden. Hoewel ze nu niet meer de rol van voorzitter zal vervullen, blijft Evelien wel actief betrokken bij de jeugd, iets waar we als vereniging zeer blij mee zijn. We danken Evelien voor al het moois dat ze voor onze jeugd en vereniging heeft gedaan en betekent, en hopen nog lang met haar te mogen samenwerken!
 Lees meer  

Geslaagde eerste sponsoravond georganiseerd door Stormvogels'28

Op woensdag 28 februari vond de eerste sponsoravond plaats, georganiseerd door de sponsorcommissie van Stormvogels'28. Het idee voor deze avond is vorig jaar ontwikkeld door de commissie, met als doel om een bijenkomst op te zetten waarbij onze sponsoren de kans krijgen om op informele wijze met elkaar te netwerken, en dat alles op de unieke locatie van een van de sponsoren zelf. Tijdens deze eerste bijeenkomst waren we welkom bij Weys Tweewielers, dat haar deuren na een grondige renovatie dit voorjaar opnieuw opende. Een select gezelschap kreeg op deze avond onder het genot van wat lekkers (hapjes verzorgd door hoofd jeugdsponsor 't Huukske) een kijkje achter de schermen bij de fietsgigant, met daarbij een leuke presentatie van eigenaar Sander Jansen. We kunnen terugkijken op een geslaagde en goed georganiseerde avond. Nogmaals dank aan de deelnemers, Kwalitaria 't Huukske en uiteraard aan gastheer Weys Tweewielers. De sponsorcommissie gaat in de komende maanden bekijken hoe we dit initiatief een mooi vervolg kunnen geven.

Bent u sponsor en heeft u interesse om in de toekomst ook dergelijke beijeenkomsten te organiseren of bij te wonen, stuur dan een berichtje naar sponsoring@stormvogels28.nl.

 Lees meer  

Club van 50 stelt prijzengeld beschikbaar voor hoogst geëindigde seniorenteam

Een van de initiatieven die tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Club van 50 voldoende stemmen kregen is een nieuw geldbedrag van 250 euro dat beschikbaar wordt gesteld voor het standaard seniorenteam dat het hoogste eindigt in de eindstand van de reguliere competitie. Het elftal dat deze prijs aan het einde van het seizoen verdient zal dit bedragen mogen besteden in onze kantine. 
Uiteraard dank aan de Club van 50 voor het beschikbaar stellen van deze leuke prijs en dit leuke initiatief.


 Lees meer  

Geslaagd Carnaval Dobbelstoernooi bij Stormvogels'28

Donderdags voor de carnaval vond het traditionele Carnavals Dobbeltoernooi plaats in onze kantine. De deelnemers speelden in groepjes aan verschillende tafels het welbekende 21-dobbelspel, en verliezers moesten na iedere ronde een nieuw carnavals attribuut aan. De stemming zat er goed in en er werd volop gestreden. Uiteindelijk bleek niemand minder dan Roy Mans de grote 'winnaar', en zo werd hij de nieuwe Prins van de Stormvogels'28. Verder zijn er ook weer punten voor het algemeen jaarklassement verdiend, check snel de speciale pagina op onze website voor de tussenstanden.
 Lees meer  

Jaarvergadering op maandag 26 februari 2018

Op maandag 26 februari 2018 zal de jaarvergadering plaatsvinden in de kantine van ons sportpark ’t Eindpunt. Deze vergadering zal om 20.00 uur beginnen en wij hopen u als lid van onze vereniging te mogen begroeten. De agenda van deze vergadering ziet er als volgt uit:

 1. Opening van de vergadering door de voorzitter
 2. Verslag notulen 2017
 3. Jaarverslag secretaris
 4. Jaarverslag penningmeester
 5. Verslag kascontrolecommissie
 6. Stand van zaken jeugd
 7. Verkiezing bestuursleden
  • Aftredend en herkiesbaar: Rob Janssen en Mark Janssen
 8. Wat verder ter tafel komt
  • 90-jarig jubileum
 9. Rondvraag
 10. Sluiting

We hopen u als lid op deze avond te mogen begroeten en zo uw mening over onze vereniging te horen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stormvogels'28


 Lees meer  

Stormvogels'28 en hoofdtrainer Roy de Haan verlengen samenwerking

Stormvogels’28 is blij te kunnen melden dat het 1-jarige contract met hoofdtrainer Roy de Haan met 1 jaar is verlengd. De 32-jarige de Haan is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij onze club. Hij verruilde deze zomer het trainerschap bij O17 NEC/FC Oss voor het hoofdtrainerschap bij Stormvogels’28. Zowel de club als trainer zijn tevreden over de samenwerking, en zijn dan ook verheugd om deze ook in het volgende seizoen voort te kunnen zetten.
 Lees meer  

In Memoriam: Dirk Verwey

Afgelopen dinsdagavond bereikte ons het zeer droevige bericht dat Dirk Verwey plotseling overleden was. Vanaf het moment dat Dirk ging samenwonen met Marie Ehren is hij bij Stormvogels actief geweest als vrijwilliger. Het was een man waar je afspraken mee kon maken, hij liet je nooit in de steek. Dirk was aanvankelijk jeugdleider en grensrechter bij het jeugdteam van Danny. Hij was ook altijd bij de trainingen aanwezig om de jongens op te vangen zodat de trainer wat later kon komen. Tevens sprong Dirk bij in de kantine op de momenten dat Wiel iemand nodig had voor achter de bar. Nadat hij gestopt was als jeugdleider was Dirk altijd paraat bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal om de entree te innen en daarbij verzorgde hij ook het wekelijkse infoblaadje. Vervolgens at hij in de kantine zijn balletje gehakt met een cola en één jägermeister, om daarna gewoon weer verder te gaan met de koffieverkoop in de rust van de wedstrijd. Bij de uitwedstrijden van Stormvogels 1 was Dirk ook een trouwe supporter en was hij vaak al tijdens de warming-up aanwezig om onze mannen te supporten.In de winterstop was hij altijd van de partij bij de verkoop van de oliebollen, waarna gezellig met alle vrijwilligers nog een borrel werd gedronken. 

Wij zijn Dirk ontzettend dankbaar voor de vele jaren die hij bij Stormvogels’28 als vrijwilliger heeft gewerkt en gaan hem missen. We wensen familie en vrienden veel sterkte toe de komende tijd.


U kunt afscheid nemen van Dirk in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA Boschuizen, Spurkterdijk 40 te Venray, op zaterdag 3 februari van 18.00 tot 18.45 uur.

De avondwake zal plaatsvinden op zondag 4 februari om 19.00 uur in de St. Joseph Kerk, Boterdijk 2 te Siebengewald.

De crematieplechtigheid wordt gehouden op maandag 5 februari om 12.00 uur in de aula van crematorium Boschhuizen, Spurkterdijk 40 te Venray. Lees meer  

Carnavalsdobbelen op donderdag 8 februari

Donderdags voor de carnaval (8 februari 2018) is het weer zover en wordt het derde kantine toernooi van dit seizoen georganiseerd: Carnavalsdobbelen! Wie wordt de nieuwe Prins van de Stormvogesl'28? Vanaf 21u zal in groepjes aan meerdere tafels in onze kantine het bekende 21 Dobbelen gespeeld worden. Tussendoor moeten de verliezers steeds een nieuw carnavals attribuut aantrekken en aan het einde van de avond zal bekend worden wie de grote 'winnaar' is en zich een jaar lang Prins van de Stormvogels mag noemen. Vooraf inschrijven is niet nodig. 
 Lees meer  

JeugdVoetbal Trainer Coach succesvol afgerond

Afgelopen zaterdag hebben de elf deelnemers, van alweer de tweede KNVB cursus JeugdVoetbal Trainer Coach (JVTC) hun certificaat in ontvangst mogen nemen:
Luc Janssen, Stan Giepmans, Jeroen Jans, Larry Smits, Thijs Aengenend en Sandra Dierker van de jeugdafdeling Stormvogels’’28/HRC/27, Rob Smits, Leon Gooren en Roy Arts van Montagnards en Giovanni den Boer en Paul Dubbers van Achates

Het aantrekken van geschikte trainers en leiders voor jeugdteams wordt een steeds groter probleem voor jeugdopleidingen.

In samenwerking met de KNVB in de persoon van Jan Trienekens zijn we samen met andere verenigingen in de regio, twee jaar geleden gestart met een traject om dit probleem te tackelen.

Het aanbieden van de cursus is daar onderdeel van, maar er moet nog veel meer gebeuren. Het is in ieder geval de bedoeling de deelnemers van de cursus enthousiast te maken en te houden en zo voor langere tijd te binden aan de jeugdafdeling.

 Lees meer  
Café Heidebloem - 
Dutch Horse Rug - Ambachtelijke Nederlandse Makelijk
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Summa - Summa Oplossingen voor financiële zekerheid
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Dutch Horse Rug - Ambachtelijke Nederlandse Makelijk
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Summa - Summa Oplossingen voor financiële zekerheid
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Dutch Horse Rug - Ambachtelijke Nederlandse Makelijk
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Summa - Summa Oplossingen voor financiële zekerheid
Weys Electro  -