Laatste trainingsavond (senioren), seizoen 2021-2022 ten einde!

Op donderdag 16 juni hebben de senioren het seizoen afgesloten met de laatste trainingsavond. Er werd een onderling mix-toernooi gespeeld, gevolgd door een ouderwets gezellige avond in onze kantine. Na het toernooi werden de topscorers van het afgelopen jaar bekend gemaakt: Op de 3e plaats Glenn Jacobs (10 doelpunten), op de 2e plaats Erik Swijghuizen (12 doelpunten) en op de 1e plaats Bart Seegers met maar liefst 28 doelpunten in het seizoen 2021-2022! Hierna was het tijd om de spelers en begeleiding die aan het einde van dit seizoen stoppen bij hun seniorenteams te bedanken. Zij konden rekenen op mooie woorden en een meer dan welverdiend applaus! De avond werd afgesloten met het traditionele Beerpong toernooi, waarmee ook de beslissing zou vallen in het jaarklassement. Bart T & Wesley en Nieky & Mike wisten de finale te bereiken, door in de halve finale Thijs & Thomas en Glenn & Willem te verslaan. In de finale waren het Bart T & Wesley er met de Beerpong titel vandoor gingen. Door de finaleplaats was het Nieky die zich kroonde tot kampioen van het jaarklassement 2021-2022! Een gedeelde 2e plaats voor Bart T & Wesley, het podium werd compleet gemaakt door Mike. Ondanks het cancellen van het Toepen en Pingpong was het een meer dan geslaagde kantine competitie met het Sjoelen, Dobbelen, Darten en Beerpong.

We kijken terug op een mooi seizoen, waarin voor het eerst sinds de Corona crisis weer een volledige competitie gespeeld is door onze junioren- en seniorenteams. Een seizoen met veel sportiviteit, gezelligheid en goede samenwerking binnen onze vereniging en tussen de verengingen in de regio. We bedanken jeugdspelers, spelers senioren, leiders, trainers, scheidsrechters, jeugdbestuur, ouders, kantine-personeel, onderhoudsploeg, activiteitencommissie en alle andere vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt! Geniet van de vakantie en tot na de zomerstop op ons sportpark!!